sex hikaye

Erika Szántó

 

screenwriter, director, dramaturg, writer

Filmography

screenwriter
 
1988 Küldetés Evianba
1986 Elysium
1984 Különös házasság
Az óriás
1980 Színes tintákról álmodom
1979 A téglafal mögött
1976 Kenyér és cigaretta
1973 És mégis mozog a föld
Fürdés
Optimisták
A szibériai nyuszt
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
director
 
2006 Mi van veled Nyilas Misi?
1988 Küldetés Evianba
1986 Elysium
1984 Az óriás
A haza szolgálatában
A szibériai nyuszt
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Déry Tibor: Óriás
Magyar elsők
dramaturg
 
1982 Nápolyi mulatságok
1978 Mire a levelek lehullanak
Viszontlátásra, drága
1976 A vihar
Haszontalanok
A szerelem bolondjai
1971 Rézpillangó
Téli sport
writer
 
1979 Bizalom

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu