sex hikaye

Nagy Sándor Cs.

 

director of photography, director, screenwriter, news-editor, riporter

Filmography

director of photography
 
2007 Mundi Romani
Lassú tükör
Dübörög a nemzeti rock
2006 Olvasópróba
ColorStar - de Luxe, Petőfi Csarnok, 2006.
2004 Ami megmaradt belőle...
2003 Az öldöklés mestere
Holtvágány (vonaton)
1999 Wildorado
A lélek súlya
Lamm
1997 Ken, avagy egy város megtalálja a gyilkost
A nagy testvér árnyékában
1996 Caligula
Albert és testvérei
Képzelt kínai
director
 
2007 Mundi Romani
2006 ColorStar - de Luxe, Petőfi Csarnok, 2006.
2003 Holtvágány (vonaton)
2001 Aranyváros
1999 Lamm
Hintát kötök az életemből...
Wildorado
1996 Képzelt kínai
Caligula
1994 Csendélet
Ankor - Kambodzsa
1991 Az élet csodálatos, megéri, hogy bíztosítsd
1990 Vannak napok
screenwriter
 
2003 Az öldöklés mestere
2001 Aranyváros
1996 Caligula
news-editor
 
2003 Az öldöklés mestere
riporter
 
2003 Az öldöklés mestere

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational experimental concert romantic travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu