sex hikaye

Alfréd Deésy

 

director, actor, screenwriter

Filmography

director
 
1947 Könnyű múzsa
1942 Üzenet a Volga-partról
1935 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
1922 Lúdas Matyi
1918 Az élet királya
Casanova
A leányasszony
Aphrodite
1917 A régiséggyűjtő
actor
 
1960 Légy jó mindhalálig
Alázatosan jelentem
1959 Szegény gazdagok
1918 Casanova
screenwriter
 
1944 Egy pofon, egy csók
1935 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama silent romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu