sex hikaye

Jenő Hartyándi

 

director, director of photography, news-editor, actor, producer

Filmography

director
 
2002 Mediawave koncertek - Savale Fanfare
Mediawave koncertek - David Murray Power Quartet
2001 A flamingó térde
1997 Cigány előítéletek
Na, ez a Lajkó Félix
1996 Gyimesi filmüzenet
A három nővér
A megbocsájtó
Madarak III.
1994 Az angyalok az égbe mentek
Madarak II.
Kisörspuszta
1993 Valahol Közép-Európában
Madarak
1992 Egykor a Gyimesben jártam
Egy másik kapcsolat - tizenharmadszor...
director of photography
 
2004 Turfáni képeslapok
2002 Mediawave koncertek - Savale Fanfare
Mediawave koncertek - Trevor Watts "Moiré Music Group"
2001 A flamingó térde
1997 Na, ez a Lajkó Félix
1996 Rejtőzködések
Gyimesi filmüzenet
A három nővér
1995 9 Haiku
actor
 
2008 Rövid, de kemény... életem
producer
 
2001 Az ifjúság megnyugtat

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

József Szolnoki - director of photography  (5)
Sándor Silló - director  (4)
Sándor Lengyel - director of photography  (3)
Gyula Perger - director  (2)
László Villányi - director  (2)
Péter Nagy - director of photography  (2)
Ákos Mester - director of photography  (1)
Alexandra Oszter - actor  (1)
Alfréd Járay - actor  (1)
Ancsa Gyökér - director  (1)

Genres

drama educational concert portrait dance comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu