sex hikaye

György Kovásznai

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1982 Riportré
1981 A monológ
1979 Habfürdő
1974 A 74-es nyár emlékére
1973 Ca ira
1972 Kalendárium
Körúti esték
1971 Város a szememen át
Hullámhosszak
Rügyfakadás No. 3369
1970 Fény és árnyék
1969 Várakozni jó
Gloria Mundi
1968 Ballada
1967 Hamlet
Reggeltől estig
1965 Mesék a művészet világából
A fény öröme
1964 Átváltozások
Gitáros fiú a régi képtárban
1963 Monológ
screenwriter
 
1979 Habfürdő
writer
 
1981 A monológ

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu