sex hikaye

Mozart: Esz-dúr sinfonia concertante, KV 364. (Mozart: Esz-dúr sinfonia concertante, KV 364.)

32 min,
concert Color Hungarian

Crew

director Kecskés G. László
     

Cast

Barnabás Kelemen
  Katalin Kokas
     

Synopsis

Születésének 250. évfordulóján, Mozart összes hegedűversenyét eljátszotta hangversenyen Kelemen Barnabás. A hét versenymű és kettősverseny ünnepi "összkiadása" a Duna Televízióban is látható lesz. Most, a Zene Világnapja tiszteletére elsőként a Sinfonia concertante hangzik el, melyben a mélyhegedű szólamát Kokas Katalin hegedűművész játssza.
A kiváló művészpár 11 évesen már a Zeneakadémia hallgatója volt. Nemzetközi versenyek - Budapest, Salzburg győztese, Indianapolisban pedig Kelemen Barnabásnak hat különdíjat is odaítéltek.
Kokas Katalin Torontóban, a semmeringi Bartók-, illetve Martinu-versenyeken, a Nemzetközi Flesch Károly Hegedűversenyen ért el első helyezést és 2002-ben megnyerte a Szigeti József Hegedűversenyt.

Előadja: Kelemen Barnabás - hegedű, Kokas Katalin - mélyhegedű Erkel Ferenc Kamarazenekar (művészeti vezető: Áldor Lili).

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!