sex hikaye

Ottó Ádám

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1990 Törvényszéki tárgyalás
1989 Az énekmester
1987 Eklézsia megkövetés
1986 Villámfénynél
Mozart és Salieri
1985 II. József
Ők tudják, mi a szerelem
1984 Sartorius úr házai
1983 Papucshős
1982 Pygmalion
1980 Mathiász panzió
Szerelem
1979 Csillag a máglyán
1978 A két Bolyai
Bodnárné
1977 Az oltáriszentség hintaja
Galilei
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet
A szerző persze őrült
1975 Gellérthegyi álmok
Othello
Az áruló
1974 A medikus
Sosem lehet tudni
1973 Az ördög cimborája
1972 Széchenyi
1971 Névtelen csillag
Budai Nagy Antal
Az erősebb
1970 Voronyezs
A fejedelem
1969 Víz
Medve
1968 Ezüstlakodalom
1967 Egy, kettő, három
1966 Kártyások
Két hétfő emléke
1965 Carrar asszony puskái
Csiribiri
Rembrandt
1964 Lajos király válik
1963 Május
1962 A vak
1961 100 házas lakodalom
Pillantás a hídról
screenwriter
 
1979 Csillag a máglyán
1973 Az ördög cimborája

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Huszti - actor  (9)
Igor Sík - director of photography  (6)
Ila Schütz - actor  (6)
Ildikó Piros - actor  (5)
Attila Lőte - actor  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (4)
László Németh - writer  (4)
Ernő Szénási - actor  (3)
Ferenc Némethy - actor  (3)
Klári Tolnay - actor  (3)

Genres

drama romantic theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu