sex hikaye

Zsolt Kötő

 

director of photography, director, editor

Filmography

director of photography
 
2009 Gyulafehérvár érseki katedrálisa
2008 Szemmel verés - Egy megfigyelt vallomásai...
Hol volt, hol nem lesz
Nyugatosok a Holnap városában
2007 Az utolsó maszek
2006 Égig érhetne az ének
Elfelejtett értékeink - A kolozsvári Hitel
2005 Így készült A kékszakállú...
A félelem nevében
2004 Az átnevelés poklában
Hímes tojás csak annak jár...
2003 Ez úgy igaz, ahogy hiszitek
Nagyanyáink feredői
Otthon a székelyeknél Szabó Gyulával
Húsvéti hajnalozás Alsósófalván
2002 Haldokló emlékezet
Beke György író, szociográfus
Operett
A 7EK
2001 "Paradicsom közepibe aranyszőnyeg leterítve"
Gyimesi látomások
A Bábolna-hegy lábánál
2000 Székely Ifjak Társasága '56
1999 A Gymnasiom
Magyarok Bukur városában
1998 A látó ember
1997 A csipkeverő lány
Üveg szilánkok
Beszélgetés Selmeczi György zeneszerző, karmesterrel
Miképpen mi is megbocsájtunk...
Crepusculum
1996 Alea Iacta Est
Magunkról csevegünk
Ahogy tetszik
Kriptálkodás
Címerek golgotája I-II.
Beszélgetés Lexi bácsival
A sakkmester
Krisztussal ezer esztendeig
Mikor Csíkból kiindultam
Nagyanyáink feredője
Tálentum
Menni, (meg)maradni...
director
 
1997 Üveg szilánkok
Beszélgetés Selmeczi György zeneszerző, karmesterrel
Crepusculum
A csipkeverő lány
1996 Alea Iacta Est
Magunkról csevegünk
A sakkmester
editor
 
1997 Crepusculum
A csipkeverő lány
Üveg szilánkok
Beszélgetés Selmeczi György zeneszerző, karmesterrel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ágnes Maksay - director  (10)
Kiss Attila Seprődi - director  (9)
Zoltán Boros - director  (6)
Tabacu Marius - director  (5)
Károly Szabó - director of photography  (4)
Ádám Sánta - director of photography  (3)
Farkas Filep - director of photography  (2)
Nagy Veronika B. - director  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)

Genres

educational experimental portrait nature historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu