sex hikaye

Károly Szabó

 

director of photography, director, editor

Filmography

director of photography
 
2004 Hímes tojás csak annak jár...
2003 A remény hal meg utoljára
Húsvéti hajnalozás Alsósófalván
Nagyanyáink feredői
2002 "...úgy mondjam, ahogy volt..."
1997 Pipacsok
Az író is ember
1996 Kovácsok
A kis Dali
Nagyanyáink feredője
Megsimogatom a múltat...
director
 
2003 A remény hal meg utoljára
1997 Az író is ember
A katonaság
Stúdiónk vendége: Bátyi Bence Jákob
Pipacsok
1996 Kovácsok
A kis Dali
Villanások
Csalóka film
editor
 
1997 Az író is ember
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu