sex hikaye

György Szomjas

 

director, screenwriter, producer, actor

Filmography

director
 
2011 Kopaszkutya Kettő
Hungaricum Berlin
2010 Keleti szél
2007 A Nap utcai fiúk
2003 Vagabond
2002 "Van ujj a kalap alatt"
Az ismeretlen zongorista
2001 A szászcsávási banda
Járd ki, Zsiga!
2000 Neti Sanyi
Neti Sanyi és az Ökrös együttes Amerikában
1999 Gengszterfilm
1996 Váratlan halál
Pista bácsi, dudáljon kend
Falfúró 2.
Amerikába jöttem
Rabja vagyok az életnek
1995 Fejezetek a magyar film történetéből
1994 Csókkal és körömmel
1992 Roncsfilm
1990 Kőbánya-blues
1989 Könnyű vér
1988 Mr. Universe
1985 Változó otthonunk
Falfúró
1983 Könnyű testi sértés
1981 Kopaszkutya
1979 Rosszemberek
1976 Talpuk alatt fütyül a szél
1970 Nászutak
1969 Tündérszép leány
1968 Diákszerelem
Megyek az utcán lefelé
25 éves a Téka együttes
Gengszterfilm - Rockfesztivál
Hej, Kisandrás
Olsvai Imre
screenwriter
 
2011 Kopaszkutya Kettő
2010 Keleti szél
2007 A Nap utcai fiúk
2003 Vagabond
2000 Neti Sanyi
1999 Gengszterfilm
1994 Csókkal és körömmel
1992 Roncsfilm
1985 Falfúró
1983 Könnyű testi sértés
1981 Kopaszkutya
1976 Talpuk alatt fütyül a szél
producer
 
1996 A kakas és a hordó
actor
 
2002 Simó Sándor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Grunwalsky - director  (13)
Tibor Varjasi - director of photography  (7)
András Szőke - actor  (5)
Anna Kornis - editor  (5)
Péter Andorai - actor  (5)
Zsuzsa Stenger - costume designer  (5)
Béla Halmos - music director  (4)
Ibolya Fekete - director  (4)
János Derzsi - actor  (4)
Miklós Vásárhelyi - dramaturg  (4)

Genres

drama educational experimental short film concert musical portrait satire music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu