sex hikaye

Mihály Ráday

 

director of photography, director, associate, actor

Filmography

director of photography
 
1988 Johann Strauss: A denevér
1987 Katona József: Bánk bán
Dada
1984 Torquato Tasso
1983 Buborékok
Iparművészeti Múzeum
Közös kutya
1982 Glória
1981 Horváték
Bors néni
1980 A különc
1979 Kinek a törvénye
1978 Mednyánszky
Békesség, ámen!
Keménykalap és krumpliorr
1977 Az ész bajjal jár
Mozgófénykép
1975 A feladat
Csillagok változásai
Tudós nők
Ciklámen
1974 Tigrisugrás
1969 Mi újság Pesten?
1968 Boldogság
A szuzai menyegző
Kegyenc
Mesterségük színész
director
 
1983 Iparművészeti Múzeum
A magyar forradalom emlékhelyei
Mesterségük színész
associate
 
1965 Napóleon udvara
actor
 
2005 Morfium

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama film etude children educational adventure portrait sci-fi
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu