sex hikaye

István Hirtling

 

actor

Filmography

actor
 
2011 Diamond Club
2010 MAB
2009 Ki/Be Tawaret
2008 Tüskevár
2007 Sínjárók
2005 Herminamező - Szellemjárás
2001 A kanyaron túl
1997 Carlo Goldoni: A hazug
1996 Szigetvári vértanúk
1995 A körtvélyesi csíny
Fekete karácsony
1991 Julianus barát
1989 A trónörökös
1988 Czillei és a Hunyadiak
1987 Dada
Aranyóra
1986 Akli Miklós
Kisfaludy Károly: Kérők
1985 Kaviár és lencse
Kegyenc
Riadó a Pitypang Szállóban
Szószátyárok
A pesti légionárius

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama satire thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu