sex hikaye

István György

 

director

Filmography

director
 
1994 Nemes Endre művészete
1993 Trauner
1991 Siklós
1990 Vörös sziklák
A művészetek városa - Szentendre
1988 Szentendrei művésztelep (1928-1945)
Szentendrei művésztelep (1945-1969)
Földobott kő...
1987 Klumpa
Rönkhúzás Katafán
Bűnrészesek
Szigliget
1986 Zsennye
Veszélyes kaland
Szembesítés
Papírgyártás
Papírfeldolgozás
Teremtés
1985 A forma szerelmesei
A véső művészei
1984 Magyar szobrászat 1945-1984
Banánhéj esete
Műteremlátogatás
1983 Tavaszünnep
Gondolatok a grafikáról
Látogatóban
Színe és fonákja
1982 Kodály Zoltán
Tsz-portré
Vallomások a grafikáról
Veszély
1981 Ave Maria
Hagyaték
Molnárok, malmok...
A mi városunk, Miskolc
1980 Helyszínelés
A csillagok életútja
Bizonyítási eljárás
Mezőgazdaságunk eredményei
Jelenjék meg a Vasas székházban
A csillagok is meghalnak?
1979 Forró nyomon üldözés
Hegedű
1978 Hárman együtt
Emberek, sorsok
A magyar mezőgazdaság
1977 Szobrászati technikák I-II.
A hellenisztikus görög művészet
A görög művészet kezdete
A görög művészet klasszikus kora
1976 Etruszk művészet
A naprendszer
Új ablak a világűrre
Világot teremtők
1975 Kréta minosi művészete
Színek, formák, évek
Mykéné művészete
Munkásábrázolás
1974 A mi családunk
Kezünkben a világ
Egy nap a Bükkben
Hej, édes szülőimék
1973 Az agyag művészete
Dudanóta
Pillantás a számítógépbe
A kelták művészete
1972 A szkíta művészete
Babilónia és Asszíria művészete
Sokszögeszterga
Bronzkori művészet
Poloveci táncok
Nyolc év után
Sumér és akkád művészet
1971 Az ősember művészete
Mindennapi téma
Inspiráció
Az ókori Egyiptom művészete I-III.
1970 Üveg az építészetben
Zöldségfélék szárítása
Egy darab élet
Villamos motorok védőberendezései
Anyagmozgató gépek szerkezeti elemei I.
1969 Andrej Rubljov
Az üveg fizikája
Üzenetek
Így látom én
Ipari gázégők
1968 Repülő csészealjak
Ikonok világa
Kezek
1967 Egy bolygó nem tér vissza
Bogyósgyümölcsűek növényvédelme
A holnap küszöbén
Kerékpáros történetek
Milyen egy atomerőmű?
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése I.
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése II.
1966 Épületek szerkezetfajtái
Képek a balett történetéből I-III.
Baráti tanácsok
1965 Holtpont
Mese rólunk
Baleset után
A talajművelő gépek beállítása I-II.
Traktorok karbantartása
Kötelességünk
1964 Hőre lágyuló műanyagok feldolgozása
Halmazállapotok
A traktorjavítás új módszerei
Első napok
Méhek a mezőgazdaságban
Anyagmozgatás a mezőgazdaságban
Korszerű vetőburgonya-termesztés I-II.
1963 A gépesített földmunka
Csillagunk, a Nap
Tehetetlenségi erők
Korszerű fejtési munkahelyek III.
A tánc eredete
1962 A megvalósulás útján
Életmentő gépek
Okos állatok
Szilikózis ellen
Építünk
Halló, Service!
1961 Faipari termékek gyártása az építőiparban
Őszintén a rákról
Építőiparunk gépesítése
A hangyák élete
A talaj élővilága
1960 A tűz országútján
Kedves látogatók
A világegyetem örök törvényei
Egy nap a világon
Paradicsomtermesztés
Emberek, figyelem! I-II.
A kőolaj feldolgozása
Revolverautomata
Többet olcsóbban
1959 Helyünk a végtelenben
Óh, pestiek!
1958 Gebék és paripák
Köszönjük, pestiek
1957 Házi patika
1956 Baromfi pestis
Fogaskerékgyártás
Jól megjárta
Üszőnevelés
Nem mindegy
1955 Szállítógépek megelőző karbantartása
Vándorméhészek
Millszekundos robbantás
Hatszáz hold gazdái
Ide figyeljenek, emberek!
Új élet Fejérben
1954 Őszi munkák, vetés
Este a kultúrházban
Helyes takarmányozás
Pusztító esők
1953 Bányászatunk új utakon
A haza javára, magad hasznára
1952 Hősök gyermekei
Százezrek mozgalma
Dalolj, sportolj, tanulj velünk!
1951 Épül a békemű
A szovjet mezőgazdasági küldöttség tanításai
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu