sex hikaye

István György

 

director

Filmography

director
 
1994 Nemes Endre művészete
1993 Trauner
1991 Siklós
1990 A művészetek városa - Szentendre
Vörös sziklák
1988 Földobott kő...
Szentendrei művésztelep (1928-1945)
Szentendrei művésztelep (1945-1969)
1987 Szigliget
Klumpa
Rönkhúzás Katafán
Bűnrészesek
1986 Teremtés
Zsennye
Veszélyes kaland
Szembesítés
Papírgyártás
Papírfeldolgozás
1985 A forma szerelmesei
A véső művészei
1984 Magyar szobrászat 1945-1984
Banánhéj esete
Műteremlátogatás
1983 Színe és fonákja
Tavaszünnep
Gondolatok a grafikáról
Látogatóban
1982 Vallomások a grafikáról
Veszély
Kodály Zoltán
Tsz-portré
1981 A mi városunk, Miskolc
Ave Maria
Hagyaték
Molnárok, malmok...
1980 Jelenjék meg a Vasas székházban
A csillagok is meghalnak?
Helyszínelés
A csillagok életútja
Bizonyítási eljárás
Mezőgazdaságunk eredményei
1979 Hegedű
Forró nyomon üldözés
1978 Emberek, sorsok
A magyar mezőgazdaság
Hárman együtt
1977 A görög művészet kezdete
A görög művészet klasszikus kora
Szobrászati technikák I-II.
A hellenisztikus görög művészet
1976 A naprendszer
Új ablak a világűrre
Világot teremtők
Etruszk művészet
1975 Mykéné művészete
Munkásábrázolás
Kréta minosi művészete
Színek, formák, évek
1974 Kezünkben a világ
Egy nap a Bükkben
Hej, édes szülőimék
A mi családunk
1973 Pillantás a számítógépbe
A kelták művészete
Az agyag művészete
Dudanóta
1972 Bronzkori művészet
Poloveci táncok
Nyolc év után
Sumér és akkád művészet
A szkíta művészete
Babilónia és Asszíria művészete
Sokszögeszterga
1971 Mindennapi téma
Inspiráció
Az ókori Egyiptom művészete I-III.
Az ősember művészete
1970 Egy darab élet
Villamos motorok védőberendezései
Anyagmozgató gépek szerkezeti elemei I.
Üveg az építészetben
Zöldségfélék szárítása
1969 Üzenetek
Így látom én
Ipari gázégők
Andrej Rubljov
Az üveg fizikája
1968 Ikonok világa
Kezek
Repülő csészealjak
1967 Kerékpáros történetek
Milyen egy atomerőmű?
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése I.
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése II.
Egy bolygó nem tér vissza
Bogyósgyümölcsűek növényvédelme
A holnap küszöbén
1966 Képek a balett történetéből I-III.
Baráti tanácsok
Épületek szerkezetfajtái
1965 A talajművelő gépek beállítása I-II.
Holtpont
Traktorok karbantartása
Mese rólunk
Kötelességünk
Baleset után
1964 Anyagmozgatás a mezőgazdaságban
Korszerű vetőburgonya-termesztés I-II.
Hőre lágyuló műanyagok feldolgozása
Halmazállapotok
A traktorjavítás új módszerei
Első napok
Méhek a mezőgazdaságban
1963 A tánc eredete
A gépesített földmunka
Csillagunk, a Nap
Tehetetlenségi erők
Korszerű fejtési munkahelyek III.
1962 A megvalósulás útján
Életmentő gépek
Okos állatok
Szilikózis ellen
Építünk
Halló, Service!
1961 A talaj élővilága
Faipari termékek gyártása az építőiparban
Őszintén a rákról
Építőiparunk gépesítése
A hangyák élete
1960 Revolverautomata
Többet olcsóbban
A tűz országútján
Kedves látogatók
A világegyetem örök törvényei
Egy nap a világon
Paradicsomtermesztés
Emberek, figyelem! I-II.
A kőolaj feldolgozása
1959 Óh, pestiek!
Helyünk a végtelenben
1958 Gebék és paripák
Köszönjük, pestiek
1957 Házi patika
1956 Nem mindegy
Baromfi pestis
Fogaskerékgyártás
Jól megjárta
Üszőnevelés
1955 Szállítógépek megelőző karbantartása
Vándorméhészek
Millszekundos robbantás
Hatszáz hold gazdái
Ide figyeljenek, emberek!
Új élet Fejérben
1954 Pusztító esők
Őszi munkák, vetés
Este a kultúrházban
Helyes takarmányozás
1953 Bányászatunk új utakon
A haza javára, magad hasznára
1952 Dalolj, sportolj, tanulj velünk!
Hősök gyermekei
Százezrek mozgalma
1951 Épül a békemű
A szovjet mezőgazdasági küldöttség tanításai
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu