sex hikaye

István György

 

director

Filmography

director
 
1994 Nemes Endre művészete
1993 Trauner
1991 Siklós
1990 Vörös sziklák
A művészetek városa - Szentendre
1988 Szentendrei művésztelep (1928-1945)
Szentendrei művésztelep (1945-1969)
Földobott kő...
1987 Rönkhúzás Katafán
Bűnrészesek
Szigliget
Klumpa
1986 Szembesítés
Papírgyártás
Papírfeldolgozás
Teremtés
Zsennye
Veszélyes kaland
1985 A forma szerelmesei
A véső művészei
1984 Banánhéj esete
Műteremlátogatás
Magyar szobrászat 1945-1984
1983 Gondolatok a grafikáról
Látogatóban
Színe és fonákja
Tavaszünnep
1982 Kodály Zoltán
Tsz-portré
Vallomások a grafikáról
Veszély
1981 Hagyaték
Molnárok, malmok...
A mi városunk, Miskolc
Ave Maria
1980 A csillagok életútja
Bizonyítási eljárás
Mezőgazdaságunk eredményei
Jelenjék meg a Vasas székházban
A csillagok is meghalnak?
Helyszínelés
1979 Hegedű
Forró nyomon üldözés
1978 A magyar mezőgazdaság
Hárman együtt
Emberek, sorsok
1977 A görög művészet klasszikus kora
Szobrászati technikák I-II.
A hellenisztikus görög művészet
A görög művészet kezdete
1976 Világot teremtők
Etruszk művészet
A naprendszer
Új ablak a világűrre
1975 Munkásábrázolás
Kréta minosi művészete
Színek, formák, évek
Mykéné művészete
1974 Egy nap a Bükkben
Hej, édes szülőimék
A mi családunk
Kezünkben a világ
1973 A kelták művészete
Az agyag művészete
Dudanóta
Pillantás a számítógépbe
1972 Nyolc év után
Sumér és akkád művészet
A szkíta művészete
Babilónia és Asszíria művészete
Sokszögeszterga
Bronzkori művészet
Poloveci táncok
1971 Az ókori Egyiptom művészete I-III.
Az ősember művészete
Mindennapi téma
Inspiráció
1970 Villamos motorok védőberendezései
Anyagmozgató gépek szerkezeti elemei I.
Üveg az építészetben
Zöldségfélék szárítása
Egy darab élet
1969 Ipari gázégők
Andrej Rubljov
Az üveg fizikája
Üzenetek
Így látom én
1968 Kezek
Repülő csészealjak
Ikonok világa
1967 Milyen egy atomerőmű?
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése I.
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése II.
Egy bolygó nem tér vissza
Bogyósgyümölcsűek növényvédelme
A holnap küszöbén
Kerékpáros történetek
1966 Épületek szerkezetfajtái
Képek a balett történetéből I-III.
Baráti tanácsok
1965 Traktorok karbantartása
Kötelességünk
Holtpont
Mese rólunk
A talajművelő gépek beállítása I-II.
Baleset után
1964 Első napok
Méhek a mezőgazdaságban
Anyagmozgatás a mezőgazdaságban
Korszerű vetőburgonya-termesztés I-II.
Hőre lágyuló műanyagok feldolgozása
Halmazállapotok
A traktorjavítás új módszerei
1963 Korszerű fejtési munkahelyek III.
A tánc eredete
A gépesített földmunka
Csillagunk, a Nap
Tehetetlenségi erők
1962 Halló, Service!
A megvalósulás útján
Életmentő gépek
Okos állatok
Szilikózis ellen
Építünk
1961 A hangyák élete
A talaj élővilága
Faipari termékek gyártása az építőiparban
Őszintén a rákról
Építőiparunk gépesítése
1960 A kőolaj feldolgozása
Revolverautomata
Többet olcsóbban
A tűz országútján
Kedves látogatók
A világegyetem örök törvényei
Egy nap a világon
Paradicsomtermesztés
Emberek, figyelem! I-II.
1959 Helyünk a végtelenben
Óh, pestiek!
1958 Gebék és paripák
Köszönjük, pestiek
1957 Házi patika
1956 Üszőnevelés
Nem mindegy
Baromfi pestis
Fogaskerékgyártás
Jól megjárta
1955 Ide figyeljenek, emberek!
Új élet Fejérben
Szállítógépek megelőző karbantartása
Millszekundos robbantás
Hatszáz hold gazdái
Vándorméhészek
1954 Pusztító esők
Őszi munkák, vetés
Este a kultúrházban
Helyes takarmányozás
1953 A haza javára, magad hasznára
Bányászatunk új utakon
1952 Dalolj, sportolj, tanulj velünk!
Hősök gyermekei
Százezrek mozgalma
1951 Épül a békemű
A szovjet mezőgazdasági küldöttség tanításai
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu