sex hikaye

József Magyar

 

director, director of photography, actor, screenwriter

Filmography

director
 
1996 A remény és a halál tizenkilenc napja
1995 A mi forradalmunk
1982 Erika
1979 Kerékpáron az iskolába
A nagy kaland
1977 (Egy pohár) nem számít
1973 Illatos út a semmibe
1972 A vőlegény nyolckor érkezik
Mi büszke magyarok
Nyugodt szívvel
Mi csodálatos tavunk
A mi kis ügyeink
A mi forradalmunk V.
Időzített bombáink
director of photography
 
1961 Házasságból elégséges
Horgásziskola
actor
 
2011 Kilenc vágás
screenwriter
 
1996 A remény és a halál tizenkilenc napja

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu