sex hikaye

Gábor Kiss

79 (22 May, 1940 )

 

director of photography, actor, director

Filmography

director of photography
 
2011 A Hópárduc talpra áll
2008 Európai iskola
2007 Globális kihívások, fejlesztési dilemmák
2006 Fehér köpenyben...
2004 Kép-alkotás
Eszmény-kép
2003 A vártemplom papja
2001 Történetek a Kárpát-medencéből
Könny és mosoly: Ruttkai Éva
Leányálom
Tálentum
"Hosszú élettel elégítem meg őt..."
Sírás után: Latinovits
actor
 
1974 Ámokfutás
1970 Mérsékelt égöv
1963 Bálvány
1962 Lopott boldogság
Miniszter
director
 
2006 Fehér köpenyben...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama bio film etude educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu