sex hikaye

István Sipos

 

director, screenwriter, contributor, news-editor, writer, sound engineer

Filmography

director
 
2008 Egy hazában élünk
2006 Kettészelt égbolt
2005 Hazaérés
Nincs elég világ
Eperjes Károly
2004 Kép-alkotás
Eszmény-kép
Szín-Játék
Universitas
2003 Gyulai Líviusz műhelyében
Vilhelm Károly műhelyében
Schéner Mihály műhelyében
Szín-vallás
Trikolór
A mecénás
2002 Tengerszem
A Kern...
Platón és Haumann
2001 Mai magyar jazz-tükör
Az alkotás folyamata
2000 Magyarország egy francia szemével
1998 Bethlen - szellem
Gábor Miklós
1997 Színészportrék
Gyarmati Dezső
1996 "Harmadik szem"
1986 Írisz
Négyszemközt Glatz Ferenccel
Lukáts Andor
Mester és tanítvány
Kicsiny Balázs műhelyében
Emlékezés tükrei
Fénykor
Elérhetetlen föld
Tálentum
Aknay János műhelyében
Csoóri Sándor világa
screenwriter
 
2005 Hazaérés
2004 Eszmény-kép
2002 Tengerszem
contributor
 
2003 König Róbert műhelyében
Kicsiny Balázs műhelyében
news-editor
 
2005 Eperjes Károly
Kézjegy
writer
 
Aknay János műhelyében
sound engineer
 
2004 HERZL

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Jankura - director of photography  (15)
Tibor Bucsek - director of photography  (9)
Gábor Kiss - director of photography  (3)
Adrienne Horváth - director of photography  (2)
András Molnár - actor  (2)
Balázs Sára - director of photography  (2)
Csaba Farkas - director of photography  (2)
Ferenc Grunwalsky - director  (2)
István Bubik - actor  (2)
Judit Ordódy - production manager  (2)

Genres

educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu