sex hikaye

Dévényi Tamás

 

sound, sound engineer

Filmography

sound
 
2013 Harmadnapon
2012 Godly Shift
2010 Tiszta kézzel
East Side Stories
sound engineer
 
2012 Drága besúgott barátaim
2009 Csak segélyhívás
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama black comedy short film crime
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact