sex hikaye

Viktor Gertler

 

director, screenwriter, editor

Filmography

director
 
1968 Az utolsó kör
1966 És akkor a pasas...
1964 Özvegy menyasszonyok
Egy ember, aki nincs
1962 Az aranyember
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Vörös tinta
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Láz
1956 Dollárpapa
Pázmán lovag
1955 Gázolás
1954 Én és a nagyapám
A bűvös szék
Ami megérthetlen
1952 Állami áruház
1951 Becsület és dicsőség
Ütközet békében
1949 Díszmagyar
1945 Szabad május elseje Budapesten
Hazugság nélkül
1938 Úri világ
A leányvári boszorkány
Elcserélt ember
1937 A férfi mind őrült
Marika
1936 Mária nővér
1933 Falusi lakodalom (Az ellopott szerda)
Cifra nyomorúság
screenwriter
 
1966 És akkor a pasas...
1962 Az aranyember
1949 Díszmagyar
1938 Elcserélt ember
editor
 
1949 Úri muri

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (12)
Imre Apáthi - actor  (4)
Barnabás Hegyi - director of photography  (3)
Éva Szörényi - actor  (3)
Gyula Gózon - actor  (3)
István Pásztor - director of photography  (3)
Iván Darvas - actor  (3)
János Rajz - actor  (3)
József Tímár - actor  (3)

Genres

drama adventure crime musical romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu