sex hikaye

Éva Szörényi

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2008 Színészdal - vendégségben Szörényi Évánál
2001 Amerikai rapszódia
1952 Erkel
1949 Úri muri
1947 Könnyű múzsa
1945 A tanítónő
Aranyóra
1944 Madách
1943 Annamária
A Benedek-ház
1942 Jelmezbál
Tavaszi szonáta
"Szeptember végén"
1941 Régi keringő
Szűts Mara házassága
1940 Igen vagy nem?
Elkésett levél
Sárga rózsa
Pénz beszél
Beáta és az ördög
1939 Fűszer és csemege
Halálos tavasz
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Pusztai királykisasszony
A leányvári boszorkány
1937 Egy lány elindul
1936 A nagymama
Mária nővér
1935 Barátságos arcot kérek
contributor
 
Hiába menekülsz...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (9)
Antal Páger - actor  (6)
Gyula Gózon - actor  (6)
Pál Jávor - actor  (6)
Rezső Icsey - director of photography  (6)
Tivadar Bilicsi - actor  (6)
Károly Vass - director of photography  (5)
Sándor Pethes - actor  (5)
Viktor Bánky - director  (5)
Zoltán Farkas - editor  (5)

Genres

drama crime portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu