sex hikaye

Tibor Hernádi

 

director, cast, screenwriter

Filmography

director
 
1996 Vacak és a hatodhét nyuszi
Mikulás és a varázsdob
1994 A hetedik testvér
1989 Sárkány és papucs
1988 Tinti kalandjai
1976 Gusztáv és a légy
Animália No 1.
cast
 
2013 Pannónia Anno
screenwriter
 
1994 A hetedik testvér
pictures
No picture
Videos
No video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu