sex hikaye

József Nepp

 

director, screenwriter, writer, designer

Filmography

director
 
1994 Nonszensz
1986 Gréti
1983 Hófehér
1979 Megalkuvó macskák
1977 Gusztáv türelmetlen
Gusztáv migrénje
1976 Gusztáv és a szakember
Gusztáv és a másik
Gusztáv és a légy
Gusztáv az ABC-ben
Gusztáv és a hosszú élet
1975 Gusztáv és a következmények
Gusztáv csal
1974 Kérem a következőt! - II. sorozat
Kérem a következőt!
Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
1972 Mézga család
Mézga Aladár különös kalandjai
Vakáción a Mézga család
1971 Portré
1970 Ezért
A yeti dala
A világtól elvonult patkány
1968 Egy új Gusztáv
Gusztáv és a lényeg
Gusztáv és a siker
1967 Ne ingereld az egeret
Gusztáv és a bűnbak
Gusztáv és a tiszta szerelem
1966 Gusztáv, a pesszimista
Gusztáv és az ügyeskedés
Gusztáv a menedékházban
Öt perc gyilkosság
Doktor Gusztáv
1965 Gusztáv egeret fog
Oxidia
1963 Mese a bogárról
Peti az állatkertben
Holnaptól kezdve
1962 Kívánj akármit!
1961 Szenvedély
Gusztáv állást keres
Gusztáv nem felejt
Gusztáv elidegenedik
Gusztáv önellátó
Gusztáv párt választ
Gusztáv vadászik
Gusztáv kígyója
Gusztáv kitesz magáért
Gusztáv autója
Gusztáv két arca
Gusztáv a szakember
Gusztáv közlekedik
Gusztáv kicsi
Gusztáv és az aranyásó
Gusztáv és a gyűjtőszenvedély
Hülye Robinson
Gusztáv és a két edző
Gusztáv vendéget lát
Gusztáv a balek
Gusztáv a hencegő
Gusztáv makacs
Gusztáv nyaralója
Gusztáv macskát farag belőle
Gusztáv a megváltó
Gusztáv nyer
Gusztáv a cselekvés embere
Gusztáv féltékeny
Gusztáv halogat
Gusztáv a lépcsőházban
Gusztáv komplexusa
Gusztáv kihág
screenwriter
 
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
2001 Pepolino
1999 Egérút
1994 A hetedik testvér
1990 Az erdő kapitánya
1989 Vili, a veréb
Sárkány és papucs
1986 Macskafogó
1984 Szaffi
1983 La Desodora
1979 Lúdas Matyi
1976 Gusztáv az ABC-ben
1975 Babfilm
1974 Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
1970 Gyilkosság nokedlivel
1968 Gusztáv életre nevel
1966 Gusztáv nem vesz autót
Gusztáv babonás
Gusztáv és a hálátlan varjú
Ellopták a vitaminomat
writer
 
1983 Hófehér
designer
 
1983 Hófehér

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Attila Dargay - director  (9)
Marcell Jankovics - director  (9)
Béla Ternovszky - director  (8)
Irén Henrik - director of photography  (8)
József Romhányi - writer  (5)
Péter Bársony - sound engineer  (5)
András Kern - actor  (4)
Árpád Losonczy - director of photography  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)
István Mikó - actor  (4)

Genres

action animation animation family experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu