sex hikaye

Béla Ternovszky

 

director

Filmography

director
 
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
1999 Egérút
1986 Macskafogó
1977 Gusztáv migrénje
1976 Gusztáv és a szakember
1974 Kérem a következőt!
Tartsunk kutyát!
Kérem a következőt! - II. sorozat
1972 Mézga Aladár különös kalandjai

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

languages

hungarian

Genres

action animation
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

1195 Budapest

Links

Port.hu