sex hikaye

Artúr Somlay

 

actor

Filmography

actor
 
1954 Én és a nagyapám
1952 Nyugati övezet
1951 Különös házasság
1947 Valahol Európában
1945 Hazugság nélkül
1944 A két Bajthay
Madách
1943 Aranypáva
Szováthy Éva
Féltékenység
1942 Keresztúton
Lelki klinika
Szerető fia, Péter
A harmincadik
Halálos csók
Alkalom
1941 Európa nem válaszol
Végre!
Édes ellenfél
1940 Erzsébet királyné
Gyurkovics fiúk
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
Semmelweis
1939 Fűszer és csemege
Halálos tavasz
1938 Rozmaring
A piros bugyelláris
1937 A falu rossza
1935 Budai cukrászda
Az új földesúr
1915 Simon Judit
Párbaj semmiért
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (9)
Antal Páger - actor  (7)
Barnabás Hegyi - director of photography  (7)
Katalin Karády - actor  (6)
Pál Jávor - actor  (6)
Rezső Icsey - director of photography  (6)
Tivadar Bilicsi - actor  (5)
Géza Radványi - screenwriter  (4)
Gyula Csortos - actor  (4)
Gyula Gózon - actor  (4)

Genres

drama adventure crime melodrama silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu