sex hikaye

Gábor Koltay

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2010 Mindszenty - A fehér vértanú
2007 Adjátok vissza a hegyeimet
2006 Néma kiáltás - Requiem a meg nem született gyermekekért
Horthy, a kormányzó
2005 Ez egy egyszerű dal
2004 Trianon
2003 Verdi: Nabucco
A megfeszített
2001 Sacra Corona
1998 Atilla, Isten kardja
1997 "Lelkem, feszülj, hitekkel újra..."
1996 Honfoglalás
1995 Margit, a hazának szentelt áldozat
1991 Julianus barát
1985 Puskás Öcsi
1984 István, a király
1982 A koncert
Heavy Medál
Erkel Ferenc: Hunyadi László
A magyar szent korona titkai
Kell még egy szó
Premiertől premierig
István király
screenwriter
 
2003 A megfeszített
1984 István, a király
1982 A koncert

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama bio educational portrait historical documentary video music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu