sex hikaye

Forgatókönyvírók - próbálkozások, tervek, tapasztalatok, ötletek, tanácsok - avagy "Minden kezdet nehéz"

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2003. július 26. szombat, 20:23

rendezés  


egy oldalon
153-134  /  273


 
2003. szeptember 8. hétfő, 15:17 153. | filmhu

Gyerekek! (Luiz)

Azt szeretném kérdezni, hogy 13-án (várhatóan) meddig fog tartani ez az összejövetel...? (a vidékiek hogy készüljenek...)

és még annyit hogy kérdésekkel lehet-e készülni, tehát lesz olyan "screeny"-hez hasonló ember aki sok mindenre tud válaszolni (kvázi volt valamilyen képzésben része..)

 
2003. szeptember 8. hétfő, 12:51 152. | filmhu
Sziasztok

Szóval szívesen részt vennék a szeptember13.-i találkozón. Egyelőre
csak távolról követem az eseményeket, de az írás általában véve
nagyon vonz. Eddig csak az újságírás - rövid ideig egy helyi tv
szerk/riporter - területén volt alkalmam kipróbálni magam, de nem ez a
végcélom. Szívesden kipróbálnám magamat a film környékén is, már
volt is pár ötletem - ami eddig csak ötlet maradt persze.

Az itt található társaság - a hozzá szólások alapján - viszont nagyon
rokonszenvesnek látszik, ezért szívesen csatlakoznék. Ha már
szakmailag nem is tudok segíteni, pár oldal (3-4) fordítását el tudnám
vállalni.


További jó szervezkedést
 
2003. szeptember 5. péntek, 16:32 151. | filmhu

DREAMER...->

Nem vagyok lélekbúvár (igaz, hogy hallgattam már 1,5 évig előadásokat). Nem bántólag mondtam, amit mondtam, csaki építő jelleggel:) De tényleg.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. Nemsokára lesz egy CD-nk, Mr.Luiz-nak köszönhetően és ezen minden információ rajta lesz, ami az elinduláshoz kell.

A forgatókönyvírás nem könnyű dolog, azt minden érdkelt elmondhatja. Én 6-7 évvel ezelőtt kezdtem el tanulni és még mindig nem vagyok elégedett a tudásommal. A legnagyobb fejtörtést a saját stílus megtalálása jelenti, egy igen körülhatárolt (formai) kereten belül. Van, akinek ez sohasem sikerül (remélem én nem tartozok ezek közé).

Azért ha van kedved eljönni 13-án eressz meg egy emilt Luiznak.

screeny...:)

 
2003. szeptember 5. péntek, 14:38 150. | filmhu

Hihi

Ez a bolyongó lélek...

Ötvenéves fejemhez ilyet még nem vágtak.

Bár, tulajdonképpen ....

Írtam (magamnak) forgatókönyvet, de sem azt nem tudom, hogy jó-e, sem azt, hogy így kell-e kinéznie.

Van néhány ötletem, amit már megírtam novellaként, de nemtom érdemes-e átírni őket, és ha igen, hogyan?

Szóval, én inkább csendes szemlélődő lennék, mintsem aktív szervező. Pénzem meg nincs.

Bolyongó lélek...

Hhmm

Nem vagy Te suttyomban pszichiáter?

 
2003. szeptember 5. péntek, 14:28 149. | filmhu

Bocsika!

Nem akartam senkit sem bántani, lekicsinyelni, sérteni, stb.

De, mint teljesen zöldfülű érdekel a dolog, bár kétlem, hogy velem sokra mennétek.

Végigböngésztem az eddigi hozzászólásokat, néhány link nekem nem működött, eddigi magabiztosságom romokban. Igazából sokkal okosabb, nem lettem, de már sejtem mennyi mindent nem tudok...

Szóval, erősen figyelek...

 
2003. szeptember 5. péntek, 11:23 148. | filmhu

kedves Dreamer!

örülünk érdeklődésednek, és reméljük, hogy rövid időn belül választ kapsz minden kérdésedre.

ahhoz azonban, hogy szépek legyenek az álmaink, néha ébren, nyitott szemmel kell járnunk a világban.

épp ezért azt kérem, nézd végig a fórumot, tudom, sok ez a majd 150 hozzászólás. de találsz benne helyet, ahonnan ingyenes progit tölthetsz le az íráshoz, és megtalálod a találkozóra vonatkozó összes információt is. tulajdonképpen screeny  mindent elmondott előző üzenetében erről, én csak azért szólok hozzá, mert Te mintha eleve abból indulnál ki, hogy itt az a célja valakiknek, hogy összecsődítenek egy csomó sikerre éhes embert, aztán jól lehúzzák őket. ez pedig engem is érint, mert a találkozó szervezéséből meglehetősen kivettem a részem. egyébként mindazoknak a nevében, akik hetek óta dolgoznak ennek létrejöttén, vissza kell utasítanom ezt a metódust, ahogyan Te közeledtél. jót tenne, ha elolvasnád, ami itt eddig felgyülemlett, és az ott tapasztalt szellemben kapcsolódnál be a közös munkába.

nincs kedvem ellen az írás, ezt láthatod, de engedd meg, hogy sem én, sem más ne pötyögje be a kedvedért századszor is ugyanazokat a dolgokat. ismétlem, ebben a fórumban szinte minden kérdésedre megtalálod a választ.

ha átolvastad, és további kérdéseid merülnek fel, bárki, aki kis közösségünkben van, készséggel fog válaszolni neked, amennyiben nirtokában van a kért információnak.

még egyszer köszöntelek, egyben azt is elárulom, hogy amennyiben 13.-án mégis találkozunk, a dolgok jelenlegi állása szerint Te leszel a 22. résztvevő. ennyi emberrel biztosan lehet valami eredményes dolgot csinálni, főleg, ha Te is kiveszed belőle a részed.

a dolgok jelen állása szerint mi csak annyit várunk el egymástól, hogy mindenki írjon, amennyit csak tud. mert csak abból lehet valami, ami elkészül!

örülünk, hogy ránk találtál, várjuk további kérdéseid és észrevételeid,

jó munkát kívánunk, barátsággal:

Luiz

 

 
2003. szeptember 5. péntek, 10:44 147. | filmhu

Hello...!

DREAMER...->

Nem akarok minden kérdésedre válaszolni, mert már megtettem néhányszor (mások is:)) ebben a fórumban. Ezért ajánlom, hogy szánj egy kis időt és olvasd el a fórumot, az elejétől, mert kérdéseidre választ kaphatsz. Belenéztem a honlapodba. Nem tudom eldönteni, hogy mit akarsz kihozni az egészből. Ha te tudod, vagy eldöntötted, ekkor jelezd és megadom a választ, ha tudom. Üzenetedből egy "bolyongó lelket" vélek felfedezni. Ha mégis úgy döntesz, hogy FORGATÓKÖNYVÍRÁSRA adod a fejed, akkor tudunk segíteni. De nem akarlak elszomorítani, de erre áldozni kell, mármint casht. Szóval olvasd el a fórumot és ha még mindig kérdéseid lennének, akkor tedd fel itt, vagy a levelezőlistában.

screeny...:)

 
2003. szeptember 5. péntek, 10:13 146. | filmhu

Macerás hozzátok szólni.

Az emilemet visszadobta a címzett, ide be kell lépni, regisztrálni, ... Ajjaj. Öreg vagyok én már ehhez.

Nos, amiért csak bekínlódtam magam, az a remény, hogy a kóros közlési kényszeremből fakadóan, hirtelen felindulásból elkövetett irományaimat, valamilyen formában sikerül rásózni erre a hibbant világra.

Nem tudom, akarok-e 13-án találkozni bárkivel is, azt meg végképp nem, hogy miért is. Az adok-kapok serpenyők, nálam még üresek, de ez lehet az én tájékozatlanságom miatt is. Meg, aztán, szegény ember volnék. Ha, már elutaznék abba a csúnya büdös városba, rosszul esne, ha ott derülne ki, egy csomó költség kiegyenlítése még vár rám.

Szóval, miről is van szó?

Elmondja valaki, hogyan kell kinéznie a különböző írásoknak, hogy mik a formai elvárások a világban? Vagy ezt nekem default, tudnom kellene?

Elmondja valaki, hogyan óvhatnám meg a lopkovicsoktól a műveimet, anélkül, hogy a gatyám rámenne?

És, ha én mint ágrólszakadt nyomorult, semmit sem tudok felkínálni (se pénzt, se szabadidőt, stb.) akkor persona non grata leszek?

Szóval, megköszönnék egy tájékoztató mailt, hátha tisztábban látnék!

Üdv!

DREAMER 

almodozo.fw.hu

 
2003. szeptember 4. csütörtök, 22:34 145. | filmhu

szia, Zokni, és mindenki!

a találkozó, mint ezeken a lapokon már alant többször közreadtam, szept.13.-án lesz, a IX. ker.-ben, a Vendel u.3. alatt, a Közgazdasági Politechnikumban. Én 10 órától ott vagyok, és kérek mindenkit, hogy 11órakor azért kezdjünk neki, tehát ennek megfelelően érkezzetek. mivel valószínűleg elhúzódik a találkozó, mód lesz helybe hozatni kínai kaját, ötszáz forint körüli áron. ismerem a helyet, ahonnan hozzák, jól főznek, ajánlom mindenkinek.

egyenlőre ennyi, de valószínűleg egy két nappal 13.-a előtt a levlistán keresztül küldök egy emlékeztetőt!

addig is dolgozzatok sokat

Luiz

 
2003. szeptember 4. csütörtök, 15:04 144. | filmhu

Hello Luiz

Ha megtennéd, hogy mégegyszer leírod, hogy hol lesz a találkozó, azt - előre is  - megköszönném...

üdv: zok'

 
2003. szeptember 3. szerda, 10:03 143. | filmhu

Luiz...>

Automatikusan felírattalak a csoportba. (kaptál jelszót is, ha a böngészőben akarod olvasni az üzeneteket, amúgy alev.lista email alapú)Már 11 emberek található a listán. Ha valaki még nem íratkozott fel, tegye meg, nehogy lemaradjon vmiről. Még nem indultunk be majd a találka után.

screeny...:)

 
2003. szeptember 3. szerda, 09:25 142. | filmhu

hello, valami gáz van, vagy valamit én nem értek, de a levelező listában nem érem el az üzeneteket. folyton azt akarja, hogy érvényesítsem a jelszavamat, pedig már megtettem!

13.-ára már kerek 20 emberke jelentkezett eddig. jöhet még bárki! a jelentkezésnek nincs határideje, az utolsó pillanatban is elég szólni, sőt, ott, a helyszínen is még bárkit felírunk a listára, ha annyira az utolsó percben határozta el magát a részvételre!

Luiz

 
2003. szeptember 2. kedd, 09:32 141. | filmhu

zokni--->

Nem feltétlenül kell segítened. Csak ÍRJ! Ez ami a legfontosabb. Egyébként szerintem még tudsz egy jelentkező emailt küldeni Luiz számára. Próbáltalak felírni a Levlisátra, de visszadobta az emiledet. Kérlek használd az alábbi linket e feliratkozásra, vagy küldj nekem egy email.

screeny...:)

 
2003. szeptember 1. hétfő, 14:29 140. | filmhu

Hello mindenkinek!

Ne értsen félre senki, Én is nagy várakozással vagyok a dolog iránt, de az a két tény hogy Én vidéki vagyok, plusz még az internet lehetőségeim is korlátozottak(naponta 1 óra) az mindenképp behatárolja a lehetőségeimet, és úgy gondolom hogy ha Én ígérnék innen Miskolcról bármit is, az mindenképp felelőtlenség lenne részemről... Én nem rendelkezem kapcsolatokkal, és "csak"  tanulni szeretnék , szégyen-ide szégyen oda egyenlőre fogalmam sincs hogy miben tudnék segíteni.....

A -leendő- történeteim is erről szólnak: a hétköznapi kisember viszonya a mai világhoz... Én csak ebben a témában vagyok otthon, és hogy miért...? Mert a mai világban élek, és egy hétköznapi kisember vagyok...

remélem nem voltam nagyon patetikus..

Megpróbálok elmenni 13-án, (meddig lehet jelentkezni...?)

 
2003. szeptember 1. hétfő, 13:15 139. | filmhu

Szaisztok...!

Elküldtem egy körlevelet. Aki nem kapta meg, az olvassa tovább az üzenetet. Több emberkének visszadobat az emiljét, rossz címre hivatkozva.

---

A fórumos gondok miatt (többen jelezték, hogy tudnak írni ide) és a jobb kommunukáció érdekében nyitottam egy levelezőlistát, aminek adatlapját http://adatlap.mfsz.lx.hu/ címen érhetitek el és a subscribe@mfsz.lx.hu címre küldött levéllel tudtok feliratkozni rá. Természetesen a fórumot is használjuk még.
Levélküldés a listára: list@mfsz.lx.hu
 
screeny...:)
 
2003. augusztus 31. vasárnap, 02:12 138. | filmhu

Hello!

Sajnos/szerencsére 1 hét pihire vonulok holnaptól. Screenyvel egyeztettem már a héten a gondolataimat dologról és ő fogja ezt képviselni amíg nem érek vissza. :)

Még egy jó hírrel is szolgálhatok nektek. A tegnapi Filmmúzeum partin sikerült találkoznom egy kedves ismerősömmel, aki most jött haza Amerikából. Tudniillik most fejezte be kint a legnagyobb amcsi forgatókönyves magániskolát. (nem semmi tanárok tanították) Szóval ő is ott lesz 13.-án velünk! Majd jól ki lehet faggatni a kinti oktatásról. :) Nevét küldöm Luiz!

Üdv.

Kazi

  

 
2003. augusztus 31. vasárnap, 00:00 137. | filmhu

Sziasztok:)

Luiz--->

Megköszönnénk... Légyszíves böngészd át az eddig elhangzott FONTOS gondolatokat, ha tényleg van kedved hozzá (beleértve az emiljeinket is, mert én is kifejtettem néhány gondolatomat a szervezettel kapcsolatban) és foglald össze néhány pontban, ird ki és akkor nem lesz kommunikációs gubanc. Így mindenkinek jó lesz.

A fordítást nemsokára küldöm.

screeny...:)

 
2003. augusztus 30. szombat, 22:38 136. | filmhu

hello, ugye,mondtam, hogy késő este benézek!

a Fanyúl recsegése nem rossz, én is ezért könyörgök egy ideje. ez, amit írtál, kedves Nyuszi, az a keret, amit meg kell töltenünk tartalommal. most már van miről beszélni, van miről vitázni!

az egymást keresztező improvizációk természetesek ugyan, de nem mindegy, hogy milyen mértékben, szerintem... különösen, hogy meglehetősen egyszerűen  ki lehet a nagy részét küszöbölni egyszerűen azzal, hogy kommunikálunk egymással.

én személy szerint semmilyen előzetes döntésről nem beszéltem, viszont vallom, hogy az idő drága, ez a két hét pedig rövid. igenis megállapodhatunk alapvető dolgokban, mert  akkor a találkozón annál inkább foglalkozhatunk a tartalmas szakmai kérdésekkel.

örülök, hogy van tapasztalatod a hasonló ügyekben, kedves Fanyúl, remélem, sikerül idevágó tudásod utolsó cseppjeit is kisajtolni belőled, a köz javára, mindannyiunk hasznára! a demokráciáról vallott nézeteiddel pedig  csak egyetérteni lehet, nem hiszem, hogy bárki is másként gondolkodna, legfeljebb itt nem sikerült az elképzeléseket megfelelően kifejteni.

biztos vagyok benne, hogy csak megfelelő hangulat alkalmas a közös munkára, egy feszült, idegbeteg környezet csak árthat.

Az természetes, hogy nem kell agyonbombázni az első ismerkedő alkalmat jogi, szervezeti dolgokkal, mivel ezek szükséges, de korántsem a legizgalmsabb dolgok (Fanyúl hátán is áll a szálka a bürokráciától). A leghatékonyabb megoldás valószínűleg az, ha itt a fórumon is előzetesen felgyűjtünk, majd ott közösen meghatározunk néhány sarokpontot, keretfogalmat (nyitottság, demokratikus felépítés stb.), ami alapján 3-4 hozzáértő elkészítene egy vitára alkalmas tervezetet. (Mint nyilván kiderült, én az egyenrangú tagokból álló, nyílt, demokratikus szerveződés mellett vagyok.)

ez a legfontosabb üzeneted, jó lenne, ha elkezdenénk dolgozni rajta, MIND!

alább néhányszor megírtam, mit gondolok, de holnapra újra csokorba szedem, és ideírom, hogy egy helyen legyenek.

egy privát kérdés: Fanyúl! nem rokonod a Pinokkió?

holnapig viszlát!

Luiz


 
2003. augusztus 30. szombat, 20:25 135. | filmhu


Kedves Barátaim,

mielőtt hajbakapnánk a társaság azon, hogy ki hány kört megy egy még nem is létező biciklin, milyen legyen a színe stb. ismét csak a hidegvért és a konstruktív megközelítést javaslom. Egymást keresztező improvizációk helyett (amik persze természetesek az ilyen spontán szerveződő dolgok esetében) próbáljunk strukturált módon gondolkozni.
Megpróbáok itt összeszedni néhány szempontot:

1)

Azt javaslom, egymás képes felének, habitusának, szándékainak stb. ismerete és egymás jelenléte nélkül (azaz min. az első személyes „össznemzeti” találkozóig) egyelőre ne hozzunk semmilyen előzetes döntést, mert hatan hatfelé fogják rántani a szekeret. Nem lóverseny ez, feltételezem az érdeklődés hosszú távra szól, és a józan, épeszű közös egyeztetésre fordított idő később sokszorosan meghálálja magát.

Jópár társaság, ilyen-olyan módon szerveződött közösség tagja voltam eddig életemben (nem egy alapításában is részt vettem), évekig dolgoztam egy olyan cégnél is, amelyik kifejezetten nonprofit szervezetek menedzsment-oktatásával foglalkozott, szóval sokféle és sokféleképpen működő és nem működő tárulást láttam eddig életemben. Az általános, és személyes tapasztalatom szerint is, hosszú távon azok működtek legjobban, ahol biztosak és tiszták voltak a mindenki által konszenzussal elfogadott alapok. Mivel ahol a résztvevők KÖZÖSEN fogalmazzák meg a célt, döntenek a szervezeti formáról, maguk választják vezetőiket stb. ott a tagok szívesen vesznek részt a közös munkában, elkötelezettek és motiváltak a kitűzött célok elérésében, és joggal érzik magukénak mind a szervezetet mind az eredményeket. Tapasztalataim alapján egy ilyen helyen jó és érdemes munkálkodni :)))

Márpedig egy szervezet erejét és értékét benne résztvevők tehetsége és akarása adja, semmi más.


2)

Javaslom, a találkozóig terjedő időszakot szervezeti szinten tekintsük

ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZNAK,

amely a tájékozódás, toborzás, információ- és ötletgyűjtés, az eldöntendő kérdések összegereblyézésnek időszaka lehetne (erre két hét nem hogy nem sok, mint inkább kevés).

A legfontosabb kérdéskörök, amiket szervezeti kérdéseknél klasszikusan körbe kell járni:

A) Célok és a „misszió” meghatározása.

B) A kitűzött célok és a misszió eléréséhez legmegfelelőbb szervezeti forma kiválasztása (ill. majd a szervezeti szabályzat az ún. Szervezeti és Működési Szabályzat SzMSz konszenzusos megalkotása, majd formába öntése, és ennek a tagság általi elfogadása.

C) Erőforrások, valamint erősségek, gyengeségek felmérése

D) Az egyes projektek kidolgozása és megvalósítása

És persze okos ember okosan tervez, nem a részletekben kell elvesznünk, hanem a cél elérését segítő hatékony eszközt látni a tervezésben!

Az természetes, hogy nem kell agyonbombázni az első ismerkedő alkalmat jogi, szervezeti dolgokkal, mivel ezek szükséges, de korántsem a legizgalmsabb dolgok (Fanyúl hátán is áll a szálka a bürokráciától). A leghatékonyabb megoldás valószínűleg az, ha itt a fórumon is előzetesen felgyűjtünk, majd ott közösen meghatározunk néhány sarokpontot, keretfogalmat (nyitottság, demokratikus felépítés stb.), ami alapján 3-4 hozzáértő elkészítene egy vitára alkalmas tervezetet. (Mint nyilván kiderült, én az egyenrangú tagokból álló, nyílt, demokratikus szerveződés mellett vagyok.)


Mindezekkel remélhetőleg meg tudjuk előzni a hazai művészeti és közélet egyik legfenébb rákfenéjét a belső féltékenykedést, marakodást és társaikat, és egy derűs és hasznos, jól működő társaságot hozunk létre mindenki örömére és a mozi felvirágoztatására!

Egyszóval okosan, szelíden, barátsággal. Kezdjük összeszedni, miről mit gondolunk! Én leírtam, hogy gondolom, most ti jöttök!

Most rohannom kell, a finanszírozásra is visszatérek kicsit később.

Uff

Fanyúl

 
2003. augusztus 30. szombat, 20:23 134. | filmhu


Kedves Barátaim,

mielőtt hajbakapnánk a társaság azon, hogy ki hány kört megy egy még nem is létező biciklin, milyen legyen a színe stb. ismét csak a hidegvért és a konstruktív megközelítést javaslom. Egymást keresztező improvizációk helyett (amik persze természetesek az ilyen spontán szerveződő dolgok esetében) próbáljunk strukturált módon gondolkozni.
Megpróbáok itt összeszedni néhány szempontot:

1)

Azt javaslom, egymás képes felének, habitusának, szándékainak stb. ismerete és egymás jelenléte nélkül (azaz min. az első személyes „össznemzeti” találkozóig) egyelőre ne hozzunk semmilyen előzetes döntést, mert hatan hatfelé fogják rántani a szekeret. Nem lóverseny ez, feltételezem az érdeklődés hosszú távra szól, és a józan, épeszű közös egyeztetésre fordított idő később sokszorosan meghálálja magát.

Jópár társaság, ilyen-olyan módon szerveződött közösség tagja voltam eddig életemben (nem egy alapításában is részt vettem), évekig dolgoztam egy olyan cégnél is, amelyik kifejezetten nonprofit szervezetek menedzsment-oktatásával foglalkozott, szóval sokféle és sokféleképpen működő és nem működő tárulást láttam eddig életemben. Az általános, és személyes tapasztalatom szerint is, hosszú távon azok működtek legjobban, ahol biztosak és tiszták voltak a mindenki által konszenzussal elfogadott alapok. Mivel ahol a résztvevők KÖZÖSEN fogalmazzák meg a célt, döntenek a szervezeti formáról, maguk választják vezetőiket stb. ott a tagok szívesen vesznek részt a közös munkában, elkötelezettek és motiváltak a kitűzött célok elérésében, és joggal érzik magukénak mind a szervezetet mind az eredményeket. Tapasztalataim alapján egy ilyen helyen jó és érdemes munkálkodni :)))

Márpedig egy szervezet erejét és értékét benne résztvevők tehetsége és akarása adja, semmi más.


2)

Javaslom, a találkozóig terjedő időszakot szervezeti szinten tekintsük

ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZNAK,

amely a tájékozódás, toborzás, információ- és ötletgyűjtés, az eldöntendő kérdések összegereblyézésnek időszaka lehetne (erre két hét nem hogy nem sok, mint inkább kevés).

A legfontosabb kérdéskörök, amiket szervezeti kérdéseknél klasszikusan körbe kell járni:

A) Célok és a „misszió” meghatározása.

B) A kitűzött célok és a misszió eléréséhez legmegfelelőbb szervezeti forma kiválasztása (ill. majd a szervezeti szabályzat az ún. Szervezeti és Működési Szabályzat SzMSz konszenzusos megalkotása, majd formába öntése, és ennek a tagság általi elfogadása.

C) Erőforrások, valamint erősségek, gyengeségek felmérése

D) Az egyes projektek kidolgozása és megvalósítása

És persze okos ember okosan tervez, nem a részletekben kell elvesznünk, hanem a cél elérését segítő hatékony eszközt látni a tervezésben!

Az természetes, hogy nem kell agyonbombázni az első ismerkedő alkalmat jogi, szervezeti dolgokkal, mivel ezek szükséges, de korántsem a legizgalmsabb dolgok (Fanyúl hátán is áll a szálka a bürokráciától). A leghatékonyabb megoldás valószínűleg az, ha itt a fórumon is előzetesen felgyűjtünk, majd ott közösen meghatározunk néhány sarokpontot, keretfogalmat (nyitottság, demokratikus felépítés stb.), ami alapján 3-4 hozzáértő elkészítene egy vitára alkalmas tervezetet. (Mint nyilván kiderült, én az egyenrangú tagokból álló, nyílt, demokratikus szerveződés mellett vagyok.)


Mindezekkel remélhetőleg meg tudjuk előzni a hazai művészeti és közélet egyik legfenébb rákfenéjét a belső féltékenykedést, marakodást és társaikat, és egy derűs és hasznos, jól működő társaságot hozunk létre mindenki örömére és a mozi felvirágoztatására!

Egyszóval okosan, szelíden, barátsággal. Kezdjük összeszedni, miről mit gondolunk! Én leírtam, hogy gondolom, most ti jöttök!

Most rohannom kell, a finanszírozásra is visszatérek kicsit később.

Uff

Fanyúl

153-134  /  273

nka emblema 2012