sex hikaye

István Verebes

 

actor, screenwriter, contributor, director, music

Filmography

actor
 
1993 Privát kopó
1991 Vörös vurstli
1989 Amerikából jöttem...
1988 Angyalbőrben
1985 Vigyázat! Mélyföld!
1983 Békestratégia
Jób lázadása
1981 Bors néni
1980 Lóden-show
1973 Patika
Régi idők focija
1972 Az 1001. kilométer
1971 Sárika, drágám
Kávéház
screenwriter
 
1993 Privát kopó
1983 Hatásvadászok
contributor
 
"Kedves közönség"
director
 
Füst Milán: Máli néni
music
 
1998 Temetés

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kern - actor  (9)
Miklós Benedek - actor  (5)
György Molnár - director  (4)
Judit Szekulesz - costume designer  (4)
Dorottya Udvaros - actor  (3)
Enikő Eszenyi - actor  (3)
Frigyes Hollósi - actor  (3)
László Márkus - actor  (3)
Miklós Szurdi - director  (3)

Genres

family drama portrait satire theatre play music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu