sex hikaye

Dezső Kellér

 

screenwriter, writer, contributor, actor, presenter

Filmography

screenwriter
 
1964 Férjhez menni tilos!
1963 Kálmán Imre: Csárdáskirálynő
1937 A kölcsönkért kastély
3:1 a szerelem javára
writer
 
1971 Csárdáskirálynő
1951 A selejt bosszúja
actor
 
1963 Tücsök
presenter
 
1963 Színészek a porondon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

circus movie romantic theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu