sex hikaye

Márton Vincze

 

production designer, screenwriter, visual design

Filmography

production designer
 
1941 Végre!
Egy csók és más semmi
1940 A szerelem nem szégyen
1939 Áll a bál
1938 A hölgy egy kissé bogaras
Rozmaring
1937 3:1 a szerelem javára
Mai lányok
Egy lány elindul
Pesti mese
1935 A csúnya lány
Címzett ismeretlen
Az új rokon
1934 Lila akác
screenwriter
 
1937 Az én lányom nem olyan
visual design
 
1937 Hetenként egyszer láthatom
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Kabos - actor  (8)
Gerő Mály - actor  (7)
Gyula Gózon - actor  (7)
Sándor Pethes - actor  (6)
Andor Vidor - director of photography  (5)
Béla Gaál - director  (5)
Ida Turay - actor  (5)
István Eiben - director of photography  (5)
József Szilas - editor  (5)
Klári Tolnay - actor  (5)

Genres

romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu