sex hikaye

Márton Vincze

 

production designer, visual design, screenwriter

Filmography

production designer
 
1941 Végre!
Egy csók és más semmi
1940 A szerelem nem szégyen
1939 Áll a bál
1938 Rozmaring
A hölgy egy kissé bogaras
1937 Pesti mese
3:1 a szerelem javára
Mai lányok
Egy lány elindul
1935 Az új rokon
A csúnya lány
Címzett ismeretlen
1934 Lila akác
visual design
 
1937 Hetenként egyszer láthatom
screenwriter
 
1937 Az én lányom nem olyan
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Kabos - actor  (8)
Gerő Mály - actor  (7)
Gyula Gózon - actor  (7)
Sándor Pethes - actor  (6)
Andor Vidor - director of photography  (5)
Béla Gaál - director  (5)
Ida Turay - actor  (5)
István Eiben - director of photography  (5)
József Szilas - editor  (5)
Klári Tolnay - actor  (5)

Genres

romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu