sex hikaye

Sebők Anna Páskándiné

 

director, narrator, dramaturg, screenwriter, actor, riporter

Filmography

director
 
2007 Búcsú
2006 A vélt szabadság ára
2004 Erdély 1956
2003 1956 - Erdély
narrator
 
2007 Búcsú
2004 Erdély 1956
dramaturg
 
1999 A szalmabábuk lázadása
screenwriter
 
2006 A vélt szabadság ára
actor
 
2006 A vélt szabadság ára
riporter
 
2007 Búcsú
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family educational historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu