sex hikaye

Pál Gábor

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1986 A menyasszony gyönyörű volt
Háromszoros halál
1985 Ember és árnyék
1983 Hosszú vágta
1982 Kettévált mennyezet
1981 Nyitott ház
1979 Angi Vera
1978 Fordulat
Party
1977 Muslicák a liftben
1975 A járvány
1973 Soós Imre
1972 Utazás Jakabbal
1971 A próba
Horizont
1969 A látogatás
1968 Tiltott terület
1963 Aranykor
1962 Prometheus
Aranykor
screenwriter
 
1986 A menyasszony gyönyörű volt
1982 Kettévált mennyezet
1979 Angi Vera
1975 A járvány
1972 Utazás Jakabbal
1971 Horizont
1968 Tiltott terület
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama war
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu