sex hikaye

Károly Duló

 

director, screenwriter, producer, writer, director of photography, news-editor

Filmography

director
 
2006 Városépítő Bernády György
Mozgó világ
Betájolt öröklét
2005 Országépítő
Aki Torockót választotta
2004 Teremtő szorgalom
2002 A nemzeti építészet mestere: Lechner Ödön
Elvesztegetjük vagy újrateremtjük, mit ránk hagytak elődeink?
Múltidéző kövek
2001 Gigászok arca
2000 Provinciális szecesszió
Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
1998 Sokszínű egység
Mese világ
Polgársziget
Pénzárverés - Játékelmélet tanulságokkal I.
Festett kazetták világa
Veled vagy ellened - Játékelmélet tanulságokkal II.
1996 A fényesség titkainak tudója
Csodagépezet
Kultúrák keresztútján
Patikamúzeumok, múzeumpatikák
Beavatkozások
1995 Tanúfa
1994 Barokk zene barokk képekkel
Barokk magyar keretben
Barokkvilág Magyarországon
1993 Barokk vonások népművészetünkben
1992 Egy hivatás múltjáról, jelenéről
Arcél
1991 Társastánc
1990 "Ha valaki házat épít"
Szerelmesklip
1989 A fluidizáció
A természet védelmében
Erős karokkal fogjatok le szépen
1988 A családi otthon biztosítása
CSÉB-évgyűrűk biztosítás
1987 Sebed a világ
Kertészeti műszaki újdonságok
1986 Ember és barlang
Tér
A múltak kútja
A barlangok fővárosában
1985 Védjegyek az élelmiszeriparban
Eredetvédelem a piacokért
Szervezési újdonságok a mezőgazdaságban
1984 Agrokémiai információs és szaktanácsadási rendszer
Innováció a mezőgazdaságban
1983 Új lehetőség a munkaszervezésben
A külpiac változó feltételeihez igazodva
Parlagok kincsei
Találmányok a mezőgazdaságban
Számítógép-közelben
1982 Minősített növényfajták
A magunk képére...
Szem-csutka szilázs
Energiatakarékos sertésistállók
A fehérjeforrások növelésének lehetőségei
1981 Osztálytársak
A trágyakezelés és szennyvízelhelyezés újabb lehetőségei
Melléktermékből energia
Közelítések
1980 Értelmező próba
Házunk tája
Közcélú munkaerő a mezőgazdaságban
Személyes kapcsolatok az osztályban
Az alma gazdaságos hasznosítása
1979 Tették, ami kell
Vagyok, mint minden ember...
Abraktakarmányok gazdaságos felhasználása
Látni és meglátni
A termőföld védelmében
1978 Energia, energiaváltozások
A szimmetriáról - aszimmentriáról
A termelési folyamatokban lévő veszteségidők csökkentése
Több húst, olcsó takarmányból
1977 Villamos motorok karbantartása
Gépi betakarítású zöldségfélék áruelőkészítése
A felfedező játék
Pneumatikus berendezések alkalmazása a mezőgazdaságban
Elmo tüze újra rejtély
1976 Nők az élelmiszeriparban
Zöldségfélék kettős termesztése
Zöldségtárolás
A teljes kép
Házszerelés feszítéssel
1975 A fény mint hullám IV. - Az optikai rács
Osztókészülékek
Bevezetés a bepárlási folyamat irányításába
Kornai János
In memoriam Lajta Béla
Védetten...?
Pungor Ernő akadémikus
Tálentum
Magyarország barlangjai
Múltmozaik
screenwriter
 
2002 Múltidéző kövek
1996 A fényesség titkainak tudója
Beavatkozások
producer
 
1996 Bordal
Munka után... Munka előtt...
writer
 
2004 Teremtő szorgalom
director of photography
 
1995 Tanúfa
news-editor
 
2000 Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Lajos Enyedi - director of photography  (8)
László Makkai - production manager  (3)
István Zöldi - director of photography  (2)
Judit Csonka - director  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)
Sándor Mohi - director of photography  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)
András Mező - editor  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu