sex hikaye

Károly Duló

 

director, screenwriter, producer, writer, director of photography, news-editor

Filmography

director
 
2006 Mozgó világ
Betájolt öröklét
Városépítő Bernády György
2005 Országépítő
Aki Torockót választotta
2004 Teremtő szorgalom
2002 Elvesztegetjük vagy újrateremtjük, mit ránk hagytak elődeink?
Múltidéző kövek
A nemzeti építészet mestere: Lechner Ödön
2001 Gigászok arca
2000 Provinciális szecesszió
Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
1998 Sokszínű egység
Pénzárverés - Játékelmélet tanulságokkal I.
Veled vagy ellened - Játékelmélet tanulságokkal II.
Polgársziget
Mese világ
Festett kazetták világa
1996 Patikamúzeumok, múzeumpatikák
A fényesség titkainak tudója
Kultúrák keresztútján
Beavatkozások
Csodagépezet
1995 Tanúfa
1994 Barokk magyar keretben
Barokkvilág Magyarországon
Barokk zene barokk képekkel
1993 Barokk vonások népművészetünkben
1992 Arcél
Egy hivatás múltjáról, jelenéről
1991 Társastánc
1990 Szerelmesklip
"Ha valaki házat épít"
1989 A természet védelmében
Erős karokkal fogjatok le szépen
A fluidizáció
1988 CSÉB-évgyűrűk biztosítás
A családi otthon biztosítása
1987 Kertészeti műszaki újdonságok
Sebed a világ
1986 A barlangok fővárosában
Tér
Ember és barlang
A múltak kútja
1985 Védjegyek az élelmiszeriparban
Eredetvédelem a piacokért
Szervezési újdonságok a mezőgazdaságban
1984 Agrokémiai információs és szaktanácsadási rendszer
Innováció a mezőgazdaságban
1983 Számítógép-közelben
Új lehetőség a munkaszervezésben
A külpiac változó feltételeihez igazodva
Parlagok kincsei
Találmányok a mezőgazdaságban
1982 A fehérjeforrások növelésének lehetőségei
Minősített növényfajták
A magunk képére...
Szem-csutka szilázs
Energiatakarékos sertésistállók
1981 Osztálytársak
A trágyakezelés és szennyvízelhelyezés újabb lehetőségei
Melléktermékből energia
Közelítések
1980 Értelmező próba
Házunk tája
Közcélú munkaerő a mezőgazdaságban
Személyes kapcsolatok az osztályban
Az alma gazdaságos hasznosítása
1979 Tették, ami kell
Vagyok, mint minden ember...
Abraktakarmányok gazdaságos felhasználása
Látni és meglátni
A termőföld védelmében
1978 Energia, energiaváltozások
A szimmetriáról - aszimmentriáról
A termelési folyamatokban lévő veszteségidők csökkentése
Több húst, olcsó takarmányból
1977 Elmo tüze újra rejtély
Villamos motorok karbantartása
Gépi betakarítású zöldségfélék áruelőkészítése
A felfedező játék
Pneumatikus berendezések alkalmazása a mezőgazdaságban
1976 Nők az élelmiszeriparban
Zöldségfélék kettős termesztése
Zöldségtárolás
A teljes kép
Házszerelés feszítéssel
1975 A fény mint hullám IV. - Az optikai rács
Osztókészülékek
Bevezetés a bepárlási folyamat irányításába
Magyarország barlangjai
Múltmozaik
In memoriam Lajta Béla
Tálentum
Kornai János
Védetten...?
Pungor Ernő akadémikus
screenwriter
 
2002 Múltidéző kövek
1996 A fényesség titkainak tudója
Beavatkozások
producer
 
1996 Munka után... Munka előtt...
Bordal
writer
 
2004 Teremtő szorgalom
director of photography
 
1995 Tanúfa
news-editor
 
2000 Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Lajos Enyedi - director of photography  (8)
László Makkai - production manager  (3)
István Zöldi - director of photography  (2)
Judit Csonka - director  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)
Sándor Mohi - director of photography  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)
András Mező - editor  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu