sex hikaye

Károly Duló

 

director, screenwriter, producer, director of photography, news-editor, writer

Filmography

director
 
2006 Városépítő Bernády György
Mozgó világ
Betájolt öröklét
2005 Országépítő
Aki Torockót választotta
2004 Teremtő szorgalom
2002 A nemzeti építészet mestere: Lechner Ödön
Elvesztegetjük vagy újrateremtjük, mit ránk hagytak elődeink?
Múltidéző kövek
2001 Gigászok arca
2000 Provinciális szecesszió
Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
1998 Polgársziget
Veled vagy ellened - Játékelmélet tanulságokkal II.
Festett kazetták világa
Mese világ
Sokszínű egység
Pénzárverés - Játékelmélet tanulságokkal I.
1996 Csodagépezet
A fényesség titkainak tudója
Patikamúzeumok, múzeumpatikák
Kultúrák keresztútján
Beavatkozások
1995 Tanúfa
1994 Barokk zene barokk képekkel
Barokk magyar keretben
Barokkvilág Magyarországon
1993 Barokk vonások népművészetünkben
1992 Arcél
Egy hivatás múltjáról, jelenéről
1991 Társastánc
1990 "Ha valaki házat épít"
Szerelmesklip
1989 A fluidizáció
A természet védelmében
Erős karokkal fogjatok le szépen
1988 A családi otthon biztosítása
CSÉB-évgyűrűk biztosítás
1987 Sebed a világ
Kertészeti műszaki újdonságok
1986 Ember és barlang
A múltak kútja
A barlangok fővárosában
Tér
1985 Eredetvédelem a piacokért
Szervezési újdonságok a mezőgazdaságban
Védjegyek az élelmiszeriparban
1984 Agrokémiai információs és szaktanácsadási rendszer
Innováció a mezőgazdaságban
1983 Találmányok a mezőgazdaságban
Számítógép-közelben
Új lehetőség a munkaszervezésben
A külpiac változó feltételeihez igazodva
Parlagok kincsei
1982 Szem-csutka szilázs
Energiatakarékos sertésistállók
A fehérjeforrások növelésének lehetőségei
Minősített növényfajták
A magunk képére...
1981 Közelítések
Osztálytársak
A trágyakezelés és szennyvízelhelyezés újabb lehetőségei
Melléktermékből energia
1980 Személyes kapcsolatok az osztályban
Az alma gazdaságos hasznosítása
Értelmező próba
Házunk tája
Közcélú munkaerő a mezőgazdaságban
1979 Abraktakarmányok gazdaságos felhasználása
Látni és meglátni
A termőföld védelmében
Tették, ami kell
Vagyok, mint minden ember...
1978 Több húst, olcsó takarmányból
Energia, energiaváltozások
A szimmetriáról - aszimmentriáról
A termelési folyamatokban lévő veszteségidők csökkentése
1977 A felfedező játék
Pneumatikus berendezések alkalmazása a mezőgazdaságban
Elmo tüze újra rejtély
Villamos motorok karbantartása
Gépi betakarítású zöldségfélék áruelőkészítése
1976 A teljes kép
Házszerelés feszítéssel
Nők az élelmiszeriparban
Zöldségfélék kettős termesztése
Zöldségtárolás
1975 Bevezetés a bepárlási folyamat irányításába
A fény mint hullám IV. - Az optikai rács
Osztókészülékek
Kornai János
Védetten...?
Pungor Ernő akadémikus
Magyarország barlangjai
In memoriam Lajta Béla
Múltmozaik
Tálentum
screenwriter
 
2002 Múltidéző kövek
1996 Beavatkozások
A fényesség titkainak tudója
producer
 
1996 Munka után... Munka előtt...
Bordal
director of photography
 
1995 Tanúfa
news-editor
 
2000 Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
writer
 
2004 Teremtő szorgalom
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Lajos Enyedi - director of photography  (8)
László Makkai - production manager  (3)
István Zöldi - director of photography  (2)
Judit Csonka - director  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)
Sándor Mohi - director of photography  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)
András Mező - editor  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu