sex hikaye

Eszter Balla

39 (11 May, 1980 )

 

actor

Biography

1997-ben vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Jelenleg Budapesten, Pécsen és Kaposváron is játszik. A Chicagóban nyújtott alakításáért a legígéretesebb pályakezdőnek járó Művészdobogó díjat kapta. Kaposváron a Káprázatos hölgyek, vagy amit akartok című előadásban látható.

Filmography

actor
 
2010 Apaches
2009 Variációk
2008 Csak egy szög
2005 Ég veled!
Csodálatos vadállatok
The Moon and the Stars
2003 Kontroll
2001 Moszkva tér

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama romantic theatre play thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu