sex hikaye

István Egri

 

actor, director

Filmography

actor
 
1978 Ibsen: A nép ellensége
1975 A párkák
A méla Tempefői
Micsoda idők voltak
1974 Nincs többé férfi
Zöld dió
1973 III. Richard
Fürdés
Átmenő forgalom
1971 A fekete város
Vidám elefántkór
1968 A csodálatos vargáné
1966 Édes és keserű
Othello Gyulaházán
1964 Az én kortársaim II.
A pénzcsináló
Az utolsó budai basa
1958 Csempészek
Szent Péter esernyője
1952 Semmelweis
1948 Talpalatnyi föld
director
 
1971 Képzelt beteg
1967 A fösvény
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu