sex hikaye

Frigyes Bán

 

director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
1966 Büdösvíz
1964 A pénzcsináló
Kár a benzinért
1962 Felmegyek a miniszterhez
1961 Napfény a jégen
1960 Rangon alul
1959 Szegény gazdagok
1958 Szent Péter esernyője
1957 Csigalépcső
Csendes otthon
1956 A császár parancsára
Zsebek és emberek
1953 Rákóczi hadnagya
1952 Első fecskék
Semmelweis
1951 Tűzkeresztség
1950 Felszabadult föld
1949 Úri muri
1948 Talpalatnyi föld
1947 Mezei próféta
1944 A három galamb
1943 Tengerparti randevú
Legény a gáton
Éjjeli zene
1942 Csalódás
Valahol Oroszországban
5-ös számú őrház
Az éjszaka lánya
1941 Háry János
Kadétszerelem
Egy éjszaka Erdélyben
Az utolsó dal
1940 Zavaros éjszaka
1939 Mátyás rendet csinál
screenwriter
 
1961 Napfény a jégen
1959 Szegény gazdagok
1958 Szent Péter esernyője
1942 5-ös számú őrház
1941 Kadétszerelem
actor
 
1964 A pénzcsináló
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
István Eiben - director of photography  (5)
Sándor Deák - actor  (5)
Árpád Makay - director of photography  (4)
Ferenc Kállai - actor  (4)
Irén Psota - actor  (4)
István Egri - actor  (4)
József Bihari - actor  (4)
Sándor Pécsi - actor  (4)

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu