sex hikaye

Tamás Rényi

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1979 Élve vagy halva
1977 K.O.
Két pisztolylövés
1974 Szép maszkok
Húsvéthétfő Galgamácsán
1973 Makra
1970 A hasonmás
1969 7 kérdés a szerelemről
Krebsz, az Isten
VII. Olivér
1966 Sikátor
1965 Tilos a szerelem
1962 Legenda a vonaton
1955 Irány Varsó
Nem vagyunk angyalok
Az idők kezdetén
Lakodalom Ecseren
screenwriter
 
1979 Élve vagy halva
1969 VII. Olivér
1966 Sikátor
1965 Játék a múzeumban
writer
 
1969 7 kérdés a szerelemről
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu