sex hikaye

Hegedűs D. Géza

67 (07 May, 1953 )

 

actor, contributor, narrator

Biography

A főiskola elvégzése után 1975-ben a Vígszínházhoz szerződött, melynek azóta is tagja. 1987 óta tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Díjai: Jászai Mari-díj - 1980 SZOT-díj - 1983 Érdemes Művész - 1989 Ajtay Andor-díj - 1993, 1998 Kossuth-díj - 2009

Filmography

actor
 
2014 Szabadesés
2013 Coming out
2011 T.Ú.K. Tanár úr kérem!
2009 Made in Hungaria
2006 A hét nyolcadik napja
2005 Ibsen: Nóra
Taxidermia
2004 Szezon
1996 Kalaf áriája
1988 Czillei és a Hunyadiak
Az új földesúr
1983 Lélekvándorlás
1982 Liszt Ferenc
Nők iskolája
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1980 IV. Henrik király
1979 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét?
Ingyenélők
1978 Legato
1974 Embersirató
Próbafelvétel
Zöld dió
Spiró György: Elsötétítés
Örkény István: Tóték
Két kiskutya barátkozik
Jó estét nyár, jó estét szerelem
contributor
 
2008 Egy kis esti mozi avagy Választás 2006
narrator
 
2004 Erdély 1956

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children romantic theatre play sketch historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu