sex hikaye

Éva Igó

64 (04 May, 1956 )

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2008 Casting minden
Állomás
2002 Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
Családi album
2001 Zsaruvér és Csigavér II.: Több tonna kámfor
Mikor síel az oroszlán?
Egy nő
1999 Jakob the Liar
1998 Üstökös
1997 Csinibaba
1996 Tangó
Pub-Fiction
Franciska vasárnapjai
1994 Törvénytelen
Esti Kornél csodálatos utazása
1993 Woyzeck
1991 Az utolsó nyáron
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája
1984 Elcserélt szerelem
1983 Mária-nap
1982 Tegnapelőtt
1980 Tudós nők
Fekete Péter
Dániel
Lessing: Bölcs Náthán

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children educational adventure crime musical theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu