sex hikaye

Judit Elek

 

director, screenwriter, editor, producer

Filmography

director
 
2010 Retrace
2006 A hét nyolcadik napja
1998 Egy szabad ember - Fisch Ernő élete
1995 Mondani a mondhatatlant - Elie Wiesel üzenete
1994 Ébredés
1992 Sántha József: A legnagyobb
1989 Tutajosok
1983 Mária-nap
1980 Majd holnap
Vizsgálat Martinovits Ignác szászvári apát és társai ügyében
1976 Egyszerű történet
1973 Istenmezején 1972-73-ban
1971 Találkozunk 1972-ben
1969 Sziget a szárazföldön
1968 Meddig él az ember?
1966 Kastélyok lakói
1963 Találkozás
Vizsgálat Martinovics Ignác szászvári apát és társainak ügyében
screenwriter
 
2010 Retrace
2006 A hét nyolcadik napja
1995 Mondani a mondhatatlant - Elie Wiesel üzenete
1994 Ébredés
1989 Tutajosok
1976 Egyszerű történet
Árvácska
1973 Istenmezején 1972-73-ban
editor
 
2006 A hét nyolcadik napja
1995 Mondani a mondhatatlant - Elie Wiesel üzenete
1994 Ébredés
producer
 
2010 Retrace
1995 Mondani a mondhatatlant - Elie Wiesel üzenete
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary drama film-essay
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu