sex hikaye

Gábor Balog

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2010 A falak őrzői I-II.
2008 Hanukarácsony
Az Ormánság senkié se
2007 Boszporusz felett a híd
Megmaradtak maradéka
Kalef - A Moszkva téri galeri
2006 Örök Éva
Kitelepítettek - Nagykovácsi 1946-2006
Tibetben a lélek
2005 Elveszett képmás
Szabad Ózd
Scampolo
Archibald és társai
2004 Két találkozás
Az árulásról
Történetek az elveszett birodalomból
2003 R. B. kapitány - Radics Béla emlékére
Elfeledve: Freskók Gömörből
2002 A megye árvái
A múzsa csókja
2001 A Mária Valéria híd újjáépítése
A bajások törzse - Teknővájók
2000 Rendőrsztori
1999 Kisszínpadon nagy színház
Kalandozásaink Faludy Györggyel
1998 Egy tél az Isten háta mögött
1997 Szökés
1996 Családi nyár
Na... bumm!
1995 Mondani a mondhatatlant - Elie Wiesel üzenete
1994 Köd
Ébredés
Kalandozások Faludy Györggyel
Állásából felmentve
A Dunánál
director
 
2011 Vallásosfilm
2010 A falak őrzői I-II.
2008 Hanukarácsony
2007 Megmaradtak maradéka
2005 Elveszett képmás
2004 Az árulásról
Két asszony könnyei

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kisfaludy - director  (5)
András Bálint - actor  (3)
Ádám Csillag - director  (2)
Farkas-Zoltán Hajdú - co-director  (2)
Ferenc Tolvaly - director  (2)
Gyöngyi Szabó - director  (2)
István Dékány - director  (2)
Judit Elek - director  (2)
Krisztina Deák - director  (2)
Sándor Kardos - director of photography  (2)

Genres

action drama bio educational portrait historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu