sex hikaye

Éva Kerekes

 

actor

Biography

Díjak: 2002 - POSZT: A MASZK Országos Színészegyesület díja 2006 - POSZT: Legjobb női alakítás (A MASZK Országos Színészegyesület díja)

Filmography

actor
 
2011 Nyár utca, nem megy tovább
A kutyákat elengedtem
2009 Adás
2008 A nyomozó
2006 Férfiakt
Örkény lexikon
2005 Oldalbordák
2004 Szezon
2002 Tea
Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
2000 VII. Olivér
1996 A szavak is elhalnak egyszer
Szarajevó kávéház
Franciska vasárnapjai
1995 Szamba
1992 Édes Emma, drága Böbe
Zsötem

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama children adventure romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu