sex hikaye

Enikő Börcsök

 

actor, contributor

Biography

1987-1991 Színház-, és Filmművészeti Főiskola 1991-1994 Kaposvári Csiky Gergely Színházban játszott. 1994 ősze óta a Vígszínház tagja. Díjai: Ruttkai-emlékgyűrű - 1998, 2000 32. Magyar Filmszemle, legjobb női alakítás (Passzport) - 2001 POSZT: Legjobb női főszereplő (Scribe: Adrienne) - 2005 Happy Art Fesztivál, Colombina díj, legjobb női alakítás (PRAH című előadás, Radnóti Színház, Budapest) - 2007 2004 - POSZT: Legjobb férfi alakítás (A MASZK Országos Színészegyesület díja) 2009 - IX. Pécsi Országos Színházi Találkozó: Legjobb női epizódszereplő (Tracy Letts: Augusztus Oklahomában)

Filmography

actor
 
2015 Gondolj rám
2013 Viharsarok
2012 The Door
2009 Állomás – Kutyából nem lesz szalonna
Ünnep
2008 Állomás
Príma primavéra
2007 Ópium - Egy elmebeteg nő naplója
2004 Büfé két ablakkal
2003 A Rózsa énekei
2002 Sobri - Betyárfilm
Magyar szépség
2000 Életbevágó
Paszport
Egyszer élünk
Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1999 Szeptember
1997 Benda színész eltűnése
1996 Szelídek
1993 A magzat
A turné
1992 A három nővér
Édes Emma, drága Böbe
Zsötem
A szerdai gyerek

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama experimental short film satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu