sex hikaye

Ferenc Kiss

 

actor

Filmography

actor
 
1976 A vihar
1963 Új Gilgames
1941 A beszélő köntös
1940 Lángok
Sarajevo
1939 Hat hét boldogság
5 óra 40
Toprini nász
Földindulás
János vitéz
1938 Elcserélt ember
A piros bugyelláris
1936 Légy jó mindhalálig
Szenzáció
Ember a híd alatt
Sárga csikó
Az Aranyember
1933 Café Moszkva
Rákóczi induló

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Csortos - actor  (8)
István Eiben - director of photography  (8)
István Székely - director  (4)
Jenő Szatmári - screenwriter  (4)
Pál Jávor - actor  (4)
Tivadar Bilicsi - actor  (4)
Zoltán Makláry - actor  (4)
Endre Tóth - director  (3)
József Szilas - editor  (3)

Genres

drama adventure crime romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu