sex hikaye

Buharov Ivan

 

director, director of photography, screenwriter, costume designer, music, set designer, editor, actor

Filmography

director
 
2010 Kormányeltörésben
2007 Lassú tükör
2005 Egyvezérszavas védelem
2002 Hotel Tubu
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1999 Mesék kegyetlen embereknek
1998 A Program
Kinder und Liebe
Jancsika és a libuskák
Doszvidanja Mama
Hétfő
Vasárnap
director of photography
 
2010 Kormányeltörésben
2007 Lassú tükör
2005 Egyvezérszavas védelem
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1999 Mesék kegyetlen embereknek
1998 A Program
screenwriter
 
2007 Lassú tükör
2005 Egyvezérszavas védelem
2002 Hotel Tubu
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1999 Mesék kegyetlen embereknek
1998 A Program
costume designer
 
2007 Lassú tükör
2005 Egyvezérszavas védelem
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1999 Mesék kegyetlen embereknek
music
 
2005 Egyvezérszavas védelem
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1999 Mesék kegyetlen embereknek
set designer
 
2005 Egyvezérszavas védelem
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1999 Mesék kegyetlen embereknek
editor
 
2010 Kormányeltörésben
2005 Egyvezérszavas védelem
actor
 
2005 Egyvezérszavas védelem
2002 Hotel Tubu
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Buharov Igor - director  (12)
Croat Vasile - actor  (4)
György Durst - producer  (3)
István Bagdi - actor  (2)
István Gut - actor  (2)
István Nyolczas - director  (2)
Sándor Lengyel - director of photography  (2)
Sára Cserhalmi - actor  (2)
Ádám Jávorka - music  (1)

Genres

drama film etude experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu