sex hikaye

Gábor Rudas

 

director, director of photography

Filmography

director
 
2004 "Sehol idegenként, mindenütt hontalanul" - Mednyánszky László
Aki a világot szereti...
2003 B. Supka Magdolna - művészettörténész
2002 Lovász László matematikus - Egy legendás osztály és a világhír
2001 Beszélő emlékházak
Bella István
A Monarchia mostohagyermeke
2000 Szabadság és béklyó
Cs. Szabó László szellemi öröksége
1999 Halottak Napja
1998 Válogatott önarcképek
A Kormos Egyetem
Szülőhazánkra vall
1997 Emlékezés Hamvas Bélára
A Magyar Írók Szövetsége 1956-ban
Rózsás János író, fordító
Perbe fogott szavak
Varga Domokos
Találkozás Budai Ilonával
1848-as zászlók
Tálentum
Székely Gábor
Találkozás Csíkszentmihályi Róbert szobrászművésszel
Lászlóffy Aladár
Grendel Lajos
Magyar emlékek Európában - Róma
Szakonyi Károly
director of photography
 
2004 "Sehol idegenként, mindenütt hontalanul" - Mednyánszky László

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Vékás - director of photography  (9)
Tamás Horváth - director of photography  (8)
Zoltán Oláh - director of photography  (5)
Ádám Prim - editor  (2)
Balázs Galkó - actor  (2)
Katalin Bakos - director  (2)
Zsolt Balogh - director  (2)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)
András Sipos - director  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu