sex hikaye

János Koltai

 

actor, narrator, director, director of photography

Filmography

actor
 
2006 A két Bolyai - Variációk egy drámára
Az Alma
2001 A szivárvány harcosa
1987 Szomszédok
1985 II. József
1984 Ágacska
1979 Rosszemberek
1977 Magellán
Galilei
1976 Sakk, Kempelen úr!
1974 Bekötött szemmel
Segesvár
Megtörtént bűnügyek
1972 Ármány és szerelem
Az 1001. kilométer
1970 Ítélet
1969 VII. Olivér
1967 Tízezer nap
Keresztelő
Csend és kiáltás
A múmia közbeszól
1966 Hogy szaladnak a fák...
1965 Szegénylegények
1963 Oldás és kötés
1962 Elveszett paradicsom
1961 Két félidő a pokolban
Volt egyszer egy csapat
Játék
Széchenyi
narrator
 
Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból
director
 
Ugróiskola
director of photography
 
1970 Illetlen fotók
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Bujtor - actor  (5)
András Kozák - actor  (4)
Ferenc Szécsényi - director of photography  (4)
István Avar - actor  (4)
László Márkus - actor  (4)
Tibor Molnár - actor  (4)
Éva Almási - actor  (3)
Ferenc Zenthe - actor  (3)
Gyula Hernádi - screenwriter  (3)

Genres

family drama adventure silent theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu