sex hikaye

Ferenc Szécsényi

 

director of photography, contributor, editor, screenwriter

Filmography

director of photography
 
1987 Valahol Magyarországon
1986 Akli Miklós
1984 Hanyatt-homlok
1977 Ki látott engem?
1976 Két pont között a legrövidebb görbe
Az öreg
1974 Bekötött szemmel
1973 Csínom Palkó
Kincskereső kisködmön
1969 Virágvasárnap
Próféta voltál szívem
1968 Egri csillagok
1966 Édes és keserű
Hogy szaladnak a fák...
Szentjános fejevétele
Hideg napok
1965 Igen
1964 Az életbe táncoltatott leány
1963 Hogy állunk fiatalember?
Az utolsó előtti ember
1962 Felmegyek a miniszterhez
Angyalok földje
Elveszett paradicsom
1961 Két félidő a pokolban
1960 Alázatosan jelentem
1959 Dúvad
1958 Édes Anna
Vasvirág
Bogáncs
1957 A nagyrozsdási eset
Bolond április
1956 Hannibál tanár úr
Közös bűn
contributor
 
2002 Eiben István fényudvara -- Az utolsó tekercs
1996 Filmsámán
editor
 
1976 Fekete gyémántok
1968 Kötelék
screenwriter
 
1969 Próféta voltál szívem
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Révész - director  (8)
Péter Haumann - actor  (7)
Ádám Szirtes - actor  (6)
Antal Páger - actor  (5)
Zoltán Fábri - director  (5)
Zoltán Makláry - actor  (5)
Ferenc Zenthe - actor  (4)
Hilda Gobbi - actor  (4)
János Koltai - actor  (4)

Genres

drama adventure portrait romantic satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu