sex hikaye

Andersen, avagy a mesék meséje (Andersen, avagy a mesék meséje)

TV drama 98 MINUTES,
COLOR Hungarian

CAST

director István Iglódi
  director of photography János Vecsernyés
  editor Beáta Eszlári
     
  music Ágnes Balázs
     
MORE_CAST további stábtagok

ACTORS

Dezső Rancsó
  Éva Auksz
  Fazekas Szabolcs Bede
  Gellért Raksányi
  Marianna Moór
     
  sound postproduction R.D.I Sound Design Studio
     
     

SYNOPSIS

Az Andersen, avagy a mesék meséje egy évbe sűrítve meséli el Andersen sorsfordító esztendőit. Kitalált történet, az írói fantázia játéka, amely választ keres a kérdésre: vajon miért adta ki az ünnepelt szerző a meséit, vagyis mi a mesék meséje?

A történet középpontjában egy árva kislány, Gerda áll, aki a véletlen folytán vetődik Andersen szegényes pincelakásába. A kislány és Andersen megelevenedett mesefigurái - az Ólomkatona, a Táncosnő, Zsófi rongybaba és Ole manó - gyökeresen megváltoztatják az író életét. Gerda egy különös küldetés teljesítésére vállalkozik: meg kell ölelnie a Hókirálynőt, hogy feloldódhasson a jég az emberek szívéről, és egy boldogabb, szeretetteljesebb világ köszönthessen ránk.
Andersen megismerkedik Lina kisasszonnyal, egy fiatal színésznőjelölttel, s a férfit rabul ejti a szerelem. Hol kezdődik a mese és hol ér véget a valóság, már nem tudja senki; a történet megállíthatatlanul hömpölyög a kislány vállalt küldetése, a szerelmesek elszakadása és az anderseni mesék sorsszerűen elrendelt megjelentetése és azok frenetikus sikere felé.

Az Andersen, avagy a mesék meséje mintha maga is egy anderseni mese volna: megnevettet és megríkat, elgondolkodtat és hittel bíztat: Ha a szívedben ott a szeretet, legyőzhetetlen maradsz, mindörökké!

PICTURES
NO_PICTURE
Video
NO_VIDEO

LINKS

Port.hu
NOTE