sex hikaye

Ki látta utoljára a szivárványt ?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. június 14. csütörtök, 11:09

rendezés  


egy oldalon
34-15  /  174


 
2001. június 18. hétfő, 11:15 34. | filmhu
Szia Lisa!

Én annyira nem értem továbbra sem, amit írsz. Valami hihetetlen háborodott módon használod a magyar nyelvtant. Fogalmi zavaraid és mondatalkotási hiányosságaid az okai annak, hogy igazából eddig még senki számára nem lett 100 %-osan világos, hogy mi is a te problémád. Érzelmektől mentesen, konkrét adatokkal és tényekkel alátámasztott példákra lenne szükség, de ezeket mindezidáig nem kaptuk meg. Világos beszédet akarunk.

Ha az ellopott filmnovelládat keresed a filmhun, akkor azt maximum a műhely rovaton belül a talentpool v. a szinopszistár c. cikkek közt teheted meg, mely a filmhuba érkezett szinopszisok gyűjteménye (nem hinném, hogy bármi is ki lenne közülük szerkesztve). "A nagy kihívás" c. cikk (amit a tudósításban elhangzó "Szivárványos tütü tangó" címre hoz ki a keresőgép) egy dokumentumfilmes kerekasztal-beszélgetés (http://www.magyar.film.hu/index.php?at=nevjegy&NevjegyID=1589), míg a "Kicsi, de nagyon erős" tudósítás egy szemlevitáról (http://www.magyar.film.hu/index.php?at=nevjegy&NevjegyID=1842). De ez utóbbi tények már többször is elhangoztak.

Ha másban nem is, legalább egyben állapodjunk meg: a magyar film legjobb szándékú portálja nem egy ellened irányuló összeesküvés egyik láncszeme.
 
2001. június 18. hétfő, 10:56 33. | filmhu
tán válaszolnál a kérdésemre végre valahára, ahelyett, hogy a nevemmel kekeckedsz!!!
ja, és menj el humornövelő tanfolyamra.
 
2001. június 18. hétfő, 10:46 32. | filmhu
MÁRKAMEGGY-nek vegyésztől !
Egész jó neved van , de én mást adnék neked "névként szolídan": Cn+ valamelyik citromsav sója formájában hatásosabb név lenne ? Nem gondoltál még erre ?
Kifogástalan "*FELSZÍVÓDÁSI"* vizsonyai vannak.
 
2001. június 18. hétfő, 10:41 31. | filmhu
Kedves Nyomzó ! Köszi mindent ez nagyon nagy segítség volt !!!!
Nem tudod ,hogy Ki ez a "lökött,aki itt alul a topicban köhög ?"?
Ha van kedved írni , légyszi írj a rendes e-amilomba : vargacsabane@yahoo.com
21.-én jövök a Kft.-be - ha írsz , majd írom ,hogy Kik jönnek.
Hidd el , már én sem értem , de egy dolog biztos ,hogy ""valhol van ". Atöbbit majd e-mailban lelevelezzük :Baráti Üdv:elisabeth Szakmai szakértő
 
2001. június 18. hétfő, 09:24 30. | filmhu
mintha erre elfelejtettél volna válaszolni te soknevü...

khmm, khmm, akár hogy is kutatom az orttnek nincs és nem is volt forgatókönyv pályázata...
ha volt, mikor volt???


talán tedd meg most...
 
2001. június 18. hétfő, 08:18 29. | filmhu
kedves elizabet, olvastam a ket cikket, meg a szivarvany.fw.hu-n a te novelladat is. nem talaltam koztuk hasonlosagot. a ket cikk nem tartalmi kivonata a muvednek - mas, terjedelmuk miatt nem lehetne - hanem egy kerekasztalbeszelgetes a magyar dokuentumfilmszakmarol, illetve szemlevita a azemlen latott kisfilmekrol. remelem ezzel segitettem.

ui: sajnos a kerdeseimre nem kaptam valaszt...
 
2001. június 17. vasárnap, 12:56 28. | filmhu
Nyomozó Drága ! Nem érted a problémát még mindig. A nyamvadt francba , ne dumcsizz , inkább segíts ! Alaposabban leírom ,hogy értsed a gondot :
1. A tények arra engednek következtetni , hogy a szivárvány c. még be sem fejezett történet *MÁS MÁSSÁGA"??- mint alkotás megfordult a film kft.-be.
2. Hála Istennek ,hogy így van különben soha meg nem találnám.
3. Én egy technológus szakmai szakértő vagyok. Sokszor nyomnak a markomba egyidőben 15 db. kész technológiát :"értékbecslés címén "?-pl. !
4. Meg is hülyülhetnék , ha mindegyikről tudnom kellene ,hogy ki készítette , vették , kopírozták, újítás stb. - tehát nem tudhatom !
5. Ha még a tudomásomra is jutna ,hogy lopták , jeleznem kell ugyan de nem járhatok el !
6. A film. kft.-ben ugyan így nem kötelességük tudni ,hogy a beterjesztett pályamű származási helye eredetileg mi (eladták , kopírozták ?"stb.
7. Igen is neheztelek *rájuk annak erejéig ,hogy mikor jeleztem egy nagyon furcsa dolgot , NEM VETTEK KOMOLYAN !
8. Valakit komolyan nem venni nem vétség !
9. Hogy dühös vagyok az érthető ,hisz , ha akkor komolyan vesznek , most nem lenne az ,hogy "keresem a veszett fejsze nyelét "?
10. 21.én jövünk Hozzájuk tárgyalni és meg fogom Neked írni ,hogy nagyon pozítív eredménnyel zárult !
11. Ne szidj "öreg-fiú"- inkább segíts keresni .
12. Képzeld éjszaka azon gondolkodtam ,hogy milyen nagy szerencsém lenne , ha igazam lenne ? Ha itt volt , akkor meg is találom !
13. Tökéletsen megértem ,hogy filmes pályázatok benyújtásánál nem lehet megoldani :"kérjük a fényképet , az eredeti szerzőről" c. 102./2002. modosított továbbá továbbmódosított jogszabályok szerint.
Hangsúlyozom ismét , szeretném , ha segítenétek !!!!! Nagyon kersem a sztorit , biztosan ,hogy elveszett és biztosan járt itt mint "köztes állomáson még akkor is ha "NEM TUDTAK VAGY NEM TUHATTAK EZEN TÉNYRőL"! Úgy ,hogy ne szídj inkább segíts megkeresni azt ami az enyém ! No a műre gondolok , nem az égen a szivárványra - mert a szivárványt az égen úgyis én találnám meg előszőr. (Az amatőr kamerázás a hobbim így éjszakázni szoktam a csillagokkal !)
Kérlek ne szapul , inkább segíts , mert nekem már ellenőriznem kell ,hogy az enyémeke még a saját szemeim ?- minden filmes oldalt "kiolvastam már lassan ".
Amit említettél ,köszi rendes vagy , de nem ezt keresem. Hogy elveszett az akkori oldal az természetes - ebből tudni ,hogy még éltek ,- frissitik a tartalmat.!
Ha-hó ! Segítc--ccc ? Ne támadj ! Ha valamit elvesznek tőled "így könnyedén" hidd el Te is minden olyan állomást kőrbe-kajabálnál , ahol megfordult, mégha SZ-szo nem istudhattak arról ,hogy ez az "izé" nem azé , hanem ez az "izé" MÁSÉ ! S.O.S.
(Még fontos : már nincs itt gyakorlatilag sem a mű ! Kérdezlek , hogy avlóban olvastad a két említett kis-művet? Ha megkérlek nem hasonlkítanád össze a :szivarvany.fw.hu alatti művel ??????? Ej , hej , FÁRADT VAGYOK ! Üdv:"a kicsi de erős ellenséged ?" avagy "kicsi de erős barátod ?"?

 
2001. június 17. vasárnap, 11:45 27. | filmhu
ujabb elisabeth-klon, na mindegy.

elizabet, en csak azt latom, hogy a ket nevezett cikk fent van a szajton az eszpresszo rovat archivumaban. annak, hogy mas - akit te nem ismersz - veletlenszeruen marciusban, vagy mikor, rakeresett a forgatokonyved reszleteire, lassuk be kicsi az eselye. innen a rossz szajiz, amit a harciassagod okozott nekem, mert nem ugy tunt, hogy segitseget akarsz, hanem ugy, hogy befeketits egy szimpatikus celert dolgozo csapatot (filmhu). mert, es itt most ne gyere eljarasjoggal, amit itt csinalsz, az egyelore vadaskodas. majd ha bizonyitani is tudnad az alitasodat, irkalhatnal ide. addig csak vadaskodsz. de ezt te ugyse latod be. mondom, ha meg akarod talalni, ki lopta el a konyvedet, es nyert vele palyazatot, arra a legegyszerubb dontes, ha megnezed ki adta be - rajta van a neve, es a palyazati dontesek nyilvanosak. vagy ez csak nekem evidencia??? vagy te nyertel vele palyazatot? de akkor meg mi a baj? meg nincs veletlenul kint egy nyilvanos honlapon? mert akkor nem is kell osszeeskudni az "ellopasara". egyaltalan nem ertem mi tortent, azon kivul, hogy allitolag ha beirtal a keresogepbe mondatokat, akkor az kiadott talalatkent ket oldalt a szajtrol, amiben meg csak meg sem emlitik a te novelladat. jatszuk el azt, hogy elmondod mi a vad - egy kicsit kifejtobben annal, hogy elloptak a konyved. iranyado kerdesek:
1. Mikor keszult el a szivarvany.fw.hu?
2. Megjelent-e reszben, vagy egeszben a szajton a novellad? (mindenki szamara elerhetoen, olvashatoan)
3. Ki nyert palyazatot a konyvvel?
4. volt-e egyaltalan ortt palyazat? (ne haragudj, ez is felmerult valaki mas hozzaszolasaban, miszerint nem volt ortt-s palyazat)

remelem ezekkel a kerdesekkel eleg konstruktivnak bizonyulok majd a te szemedben is, de ha kimerito valaszokat kapok rajuk, akkor konnyeben fogom ertelmezni ezt az egesz ugyet.
 
2001. június 17. vasárnap, 09:38 26. | filmhu
Nyomzó ! Nagyon nagy "pxraszt vagy és szem=émt is.
Olvasxy
 
2001. június 17. vasárnap, 09:36 25. | filmhu
Okos Nyomzó ! Tisztelettel kérlek ,hogy tégy meg egy szivességet !
Ha nem tudsz ezen ügyben segítséget nyújtani , ne vagdalózz ! Én jómagam is filmes szakemberekre és szerző jogvitákban gyakorlott ügyvédre bíztam.
Ezügyben kértem már időpontot az Ügyvezetőtől ! Ezen "jogalapban Te illetéktelen vagy "! A tocpicot azok számára nyitottam , akik még esetleg látták a felmerült gondot március havi állapotában.
Örülök annak ,hogy ilyen nagyon okosnak tartod magadat, sajnos ezzel én nem így vagyok ! Így hát rábíztam illetékes szakemberekre.
 
2001. június 17. vasárnap, 08:49 24. | filmhu
Kedves Nyomzó ! Sajnos az általad megadott címen a keresőgép azt írjaa ki :nincs találat.
Azon formájú keresések , amike még 2001.03. hónapban észleltünk az "BIZONY EBBEN A FORMÁBAN MÁR NINCS ITT". Nem értem az ellenségeskedést Részedről , én keresek valamit ami az enyém volt , de ez "elvették tőlem ". Az a lap ami itt volt márciusban már nincs itt ! Ez nem is baj , hisz frissitések után természetes dolog. Kérlek ne elleségeskedj , ha tudsz és van rá módod inkább segíts keresni. Most csütörtökön jövünk a Film.hu Kft.-be "csoportos tisztázás"- elbeszélgetés címen - és ez a fajta saját tulajdon megresése még nem vád.
Kérlek ne magyarázzad meg ,hogy amit emberek halmaza látott itt márciusna ugyan ebben a formában van itt , ha mindenki megnézte :**és nincs itt !!!!
Így hát rövidre fogom a végét , amit tapasztaltunk "állapotot" márciusban az természetsen megváltozott azóta , és mi keressük sokan a márciusi tény ""ismeretlen okát "!
 
2001. június 16. szombat, 23:34 23. | filmhu
tény:
még mindig fent van mind a két hivatkozott cikk a filmhun. nem tüntették el. nézd meg az eszpresszó rovat archívumát. innentől a te állításod vád.
 
2001. június 16. szombat, 14:29 22. | filmhu
Nyomozó ! A keresésnek része a fontos tények közlése:
1. A tényközlés nem vádaskodás !
Tény : Kresz László Úrhoz megküldött *-pl. 1. eset**
a. eset : fax :2001-03.31 du.: 05:23 leérkeztetve ( 2 oldal ) - melyben közöltem a puszta tényeket. Mindkét leérkeztetés időpontjában ""Elveszett ???"**
Visszahivatkozva Isten a megmondhatója hány km. hosszú telefonbeszélgetésekre , melyben Isten a megmondhatója hány helyre kapcsoltak ( a beszélgetéseket megörökítettem )- TÉNYKÖZLÉS UTÁN SENKI NEM JÁRT EL ! Jogos a kérdés ,hogy ilyen súlyos tapasztalatok után melyet "szakemberek tömege jelezett "- "ELZÁRKÓZTAK". Mire segítséget kerestem, eltűnt a nevezett oldal. ezt a történést a filmszakmában még rajtam kívül nagyon sokan követték , mint szakmai értetlenség melyeket komoly alapokra helyeznek el.
Ez tény . Vádról akkor beszélünk a jogban , ha tényszerű állításodat bizonyítani nem tudod !
 
2001. június 16. szombat, 14:03 21. | filmhu
sok sikert a nyomozáshoz, engem csak a vádaskodás zavar!

ui: nem tudom, honnan ismerős a stílusom.
 
2001. június 16. szombat, 13:55 20. | filmhu
Nyomzó ! Tudod nem igazán értem az ellenségeskedésedet ! "Valaki" ellopta a sztorimat "%!Nem tudom ,hogy Ki ? KERESEM !
Az ellenségeskedés helyett inkább segíts keresni. Az eredeti nyers sztori vázat megnézheted a : szivarvany.fw.hu alatt.
Ha támadni szeretsz és csak azt tudsz , inkább ajánlanám a küzdősportokat !Üdvözlettel :*elisabeth
 
2001. június 16. szombat, 11:46 19. | filmhu
Nyomzó ! Ez a stílus ami a Tiéd valahonnan rém-ismerős*-guess ?* who*?!!!!!!!!!!!!!!!
Ne rendetlenkedj , inkább segíts , ha ilyen nagyon ráérsz !
Szólj ha segíteni akarsz !
 
2001. június 15. péntek, 23:22 18. | filmhu
most, hogy újraolvastam a fórumot, örülök prokátor megérkezésének, mert ő vagy nem sellőlány/elizabet/vargadoktor/csiszár, vagy csak megtanult végre más stílusban is írni. mindenesetre maghatódtam a posztmodernitás olyan szintü tombolásán amit a fenti négynevű tud produkálni. lásd:

"Üdvöm nyomzóiroda , már Budapsten dolgozik az ügyvédem ,akit a Te Főnök adott !"

tehát elizabet azzal az ügyvéddel dolgoztat itt pesten, akit a Te Fönök adott. szép, indiánregénybe illő név. vagy tán elgépelés, de az talán még abszurdabb. merthogy nincs főnököm. szori, ez is az én hibám.

"Nyugtával dícsérjed a napot próbáld megismerni a meggyőződés , tömeg-ismeret , tömeg-észrevétel , per ., büntetőeljárás és jogviták fogalmat,-miellőtt felcsapsz tömeges bírónak."

na ezzel a modattal sokadszori újraolvasásra sem tudtam megbirkózni. Agyalágyult vagyok, tudom. Azért utánanézek a fizikakönyvemben - tömeg-ismeret - per, bünt. eljárás, jogviták(?) az tiszta, de a tömeg-észrevétel és a tömeges bíró fogalmakhoz kifejtésedet kérem. vagy ez az, amikor Newton fejére esett az alma, és rájött, hogy minden bírónak van tömege?

"- előfordulhat-e, hogy egy családban 6 tag van , ezek közül egy ügyvéd egy büntetőbíró és a családtagok , valamint a baráti kőr stilusa magas intellektusra utaló jelei egyformán nivelláltak ?"

Dr. Varga, imádom a találos kérdéseket, mondja meg a választ, légyszi! (részleteiben tudom a választ, pl. egy családban igenis előfordulhatnak családtagok... már megint milyen mafla vagyok, no!)

"Az ORTT már egy külön ügy , mivel írásos bejelentésre már egy teljes hónapja ""szxrnxak felelni"- Nahimi Péter Úr elveszett A Kabinettfőnök nem ér rá ???
Ez a kategória ami a bűncselekmény . Ha nem lenne igaz , amit ORTT számára leírtam , akkor már régen írtak volna :" hölgyem , fáradjon be , győződjön meg a....)*
Ejnye ejnye ??? Még lopni sem tudnak manapság ?"

a napnál is világosabb. ha válaszra sem méltatnak, az egyrészt már önmagában is bűncselekmény, másrészt egyértelmű bizonyítéka annak, hogy ellopták! ők! de akkor miért kell másokat basztatni???

kiváncsi lennék, hogy ha véletlenül film készült volna belőle, amit egy mozi lejátszik, akkor vajon a mozit záratnátok be? mert az lenne ám a jogos, a rohadtak, ellopták!

dr. elizabet, mikor rendel?
 
2001. június 15. péntek, 22:43 17. | filmhu
na akkor nézzük a tényeket. próbáltam reprodukálni. első lépésben beírtam a keresőgépbe azt, hogy szivárvány. meglepetésre nem mutatott linket a lentebb idézett, és a polémiát kiváltó cikkekhez. pedig fennt vannak a szájton, tegnapelőtt, tegnap, és mais, olvastam őket. gondoltam csinálok egy ellenpróbát a szintén csak archívumban meglévő "Anyád, a szúnyogok névjeggyel. beírtam hát, hogy jancsó (sic!), és nini, a találati eredmények között volt! na nem, gondoltam, ez nem lehet elég. fogtam magam, és véletlenszerűen kiemelt mondatokkal is probálkoztam a szivárvány című műből (mielőtt még gyanús leszek, a forrást ti adtátok meg: szivarvany.fw.hu). találat az nem lett, ellenben hibaüzenet igen. tehát kudarcot vallottam, nem tudtam reprodukálni a jelenséget. már csak arra tudok gondolni, hogy ezek a gonosz filmhusok titokban írtak egy scriptet, hogy ez így legyen. Aztán ezt elvetettem, hiszen én olyan kis egyszerű, hogy ne mondjam együgyü kis programozáshoz sem értő fasz vagyok, ezért egyszerűbb megoldást kerestem. kénytelen vagyok azt hinni, hogy a ti állításotokkal van a bibi. Szori, nem tudtatok meggyőzni. És ha nem szeditek össze magatokat, nem is fog sikerülni.

viszont, ami eszembe jutott, az nem semmi. Kurva jó reklámötlet amit csináltok. pl. egy látogatót már szereztetek is az oldalatoknak. sőt még el is olvastam a művet. valahogy nem találtam párhuzamokat közte és az inkriminált cikkek között. Persze, biztos én vagyok a vak. Vagy csak agyalágyilt. mind1
 
2001. június 15. péntek, 18:19 16. | filmhu
Nyomzó ! Én is beszállok prókátornak.
Valóban az égen a szivárvány mindenkié , de ismerve elisabeth előzményeit , egy történetről van szó , mely szivárvány címet kapott. Nézzed meg , ha nincs mit olvass :
szivarvany.fw.hu
A programozó programozzon , de látom nyomozó neked a prgramozás is gyenge oldalad !
 
2001. június 15. péntek, 17:10 15. | filmhu
Agyalágyult nyomozó ! Komolyatalan vagy , rádférne még egy kevés erkölcsi fejlődés !
Járj hozzám orvoshoz. Amennyiben nincs okos mondanivalód , ne szólalj meg.
"Csak akkor szólalj meg ha mondanivalód szebb mint a csend melyet megzavarni készül ""- idézet nem loptam ! Ismered ? Igazán akkor szólalj meg , ha van értelme !
Értelmes mondanivalódat várom szerett-ttttel:)))
34-15  /  174

nka emblema 2012