sex hikaye

Ki látta utoljára a szivárványt ?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. június 14. csütörtök, 11:09

rendezés  


egy oldalon
154-135  /  174


 
2001. június 23. szombat, 15:42 154. | filmhu
Tágy: mentés
Észrevétel : 154 db.hozzászólás 8x24 órán belül ?
Értékelés : a látogatókra bízzuk
Tisztelet :Dr. Varga
 
2001. június 22. péntek, 16:22 153. | filmhu
Tudod nagyon kezdek már érted aggódni ! Az Üllői Uton a Klinikák megállóhoz közel van egy elmeszakorvosi intézet - szerény véleményem ,hogy fordulj orvoshoz !
Nagyon komolyan mondom ,hogy eza véleményem!
Ha félsz egyedül elmenni bekísérhetlek.
Esetleg javasolhatom a Kútvölgyi Klinikai tömböt ,- ha elszánnád magadat a lehető legokosabb lépésre.
Üdvözlettel : elisabeth
( Az a ronda támadó topic nem az enyém ! Ennnek gazdáját máshol kell keresed. Ebből azt a következtetést vonom le ,hogy ellenségnek nem szenveditek hiányát ! Nem gondolod ,hogy másként kellene ,hogy viselkedj ? ) Ha írsz ide elviszlek orvoshoz "Fiúcska"!
 
2001. június 22. péntek, 13:03 152. | filmhu
csak a tisztanlatas segitese vegett: elemer es csiszar elizabet masodnickjei...
 
2001. június 22. péntek, 12:45 151. | filmhu
ezt a mtv fórumban írták rólatok. véleményem szerint, ez már a rágalmazás kategóriájába tartozik, amiket a hozzászólók írtak.
_____________________________________________

Elindult aVAGY CSAK ELHARAPÓZOTT A DEMOKRÁCIA? www.magyar.fil.hu fórumában ?


csiszár 2001/06/22 12:55

Sajnos én is figyeltem a történteket. A szivárvány webjéről még az én nevemet is felhasználták hozzászólóként!
Ez a történet összességében már bűncselekmény kategóriába tartozik. Egy Kft.,hogy ennyi napon át ezt megnegedte magának? Aki megnézi eldöntheti. Remélem ,hogy büntetőjogi felelőségüket mielőbb tisztázod Elisabeth!


elisabeth-klónozott 2001/06/22 10:39

Szia Elemér ! Köszi mindent !
Ugyan ezt gondolom én is , hogy akik egy felvetett kérdésben nem felelősek , makulátlanul tiszták , azok nem csinálnak ilyet !
Pontosan így ahogyan mondod.
Ha ráérek, ide beillesztve kivágom a válaszlevelüket,amit írtak !
Bizony nem ez a helytálló érvek kategóriája:)


elemér@ 2001/06/22 10:22

Mély döbbenettel olvastam végig a www.magyar.film.hu fórumában a "ki látta utoljára a szivárványt" c. topikot.
Ebben a topikban egy Hölgy elkezdett valamit keresni, amit igen nagy valószínűséggel elvettek Tőle ? Voltam olyan szerencsés ,hogy e-mailban kaptam a nevezett Hölgytől egy telefonszámot, és beszélni tudtam Vele !
A dukumentumokat részemre elfaxolta , amiből megállapítom ,hogy valóban még frissében kért ugyan ebben az ügyben Kresz László Úrtól fogadóidőt ezen mű írója. Kérdésben a Hölgy faxokban és telefonok rengetegével kívánta tisztázni a Kft.-vel ezt a dolgot,mielőtt megnyitotta a topikot.
Amennyiben ez a Kft. korrekt , miért nem hívta be a hölgyet már március közepén mikor jelezte a problémát?
A Szerző ismét a 06.ik hónapban is faxban jelezte Kresz László Úrnak, hogy beszéljék meg a "dolgot"!
Kérlek Titeket nézzétek meg ,hogy milyen választ kapott a nevezett topikban ill. a saját weboldalán : szivarvany.fw.hu alatt ?
Amennyiben ezen ügyben a Kft. makulátlanul tiszta akkor nyilvánvalóan ,hogy nem ezt tette volna az ügy intézési rendjéül ? Én úgy látom ,hogy amit csináltak , az bizony nem a demokráciáról szól. Várom a véleményetetek a nevezett topik és a Hölgy weboldala vendégkönyve megtekintése után. Aki ártatlan az ilyet biztosan ,hogy nem csinál !!
Üdvözlettel Elemér
 
2001. június 22. péntek, 10:09 150. | filmhu
Szegény Elisabeth keresse meg, ha úgy véli, hogy elloptak tőle valamit. Én feltettem neki a segítő kérdéseket. ő ezeket negligálta.

Az viszont ne legyen már rendben, hogy egy ilyen objektív, szabad szellemiségű, minőségi honlapot lejárat. (Nemcsak itt, hanem pl. az MTV fórumán is)
 
2001. június 22. péntek, 09:21 149. | filmhu
az is vagyok:)
 
2001. június 21. csütörtök, 20:41 148. | filmhu
Kedves Barátaim!
Márkameggy ORTT PÁLYÁZAT HOL VAN?... futama alapján azt is gondolhatnám, hogy ő Jack Torrance egy mai reinkarnációja a Shiningból. De félretéve a viccet. Kösz, hogy megvédtétek a "Nem hiszem, hogy nincs véleményetek..." topicot, bár ez a szegény Erzsébet, aki oda is betévedt csak keresgél valamit, amiről azt hiszi elvették tőle, holott lehet, hogy tévedés az egész.
Mindazonáltal és ellentétben azzal, ahogy Nyomozó értelmezi az általam indított topicot, én szivesen látnám ott a nem szakmabeliek vagy függetlenek értelmes hozzászólásait is.
Barátsággal:
Janisch Attila
 
2001. június 20. szerda, 15:17 147. | filmhu
Szia Elemér,

mindössze azért szorítottuk vissza elisabeth-et minden fórumról, és zúztuk porrá az érveit, mert alaptalanul vádaskodott, háborodott érvekkel rágalmazta a magyar.film.hu-t egy ellene irányuló plágium-összesküvésben való részvétellel. A folyamatot ő indította el hektikusan vagdalkozó, bizonyítékokkal alá nem támasztott vádjaival. Bizonyítékait valóban nem köteles velünk megosztania, de hogy nem teszi, az a kialakult szituációban nem jelent mást - mint hogy nincsenek bizonyítékai. Ehelyett mindenkivel bőszen megosztja rágalmait, és különböző fórumokon lejáratja a filmhut. Csak ez ellen akartunk tenni valamit, ezt meg is tettük. Elisabeth-et tetten értük hazugságaiban, ezen túl én speciel nem kívánok foglalkozni e nővel, hisz a darabokra hullani látszó paranoid elmét nem lehet észérvekkel meggyőzni.
 
2001. június 20. szerda, 15:13 146. | filmhu
t. szerk!

lehetne torolni a floodot a topikbol?
 
2001. június 20. szerda, 15:11 145. | filmhu
szia elemer!
"- ennek így értelme nincsen"

ha elizabet nem valaszol, tenyleg nincs ertelme

"- nem tartozik nektek számot adni bizonyítékairól, még ha ő vetette fel a kérdést akkor sem."

ebben tevedsz, ha hamis allitasokkal vadol valakit - tetelesen cafoltuk minden hazugsagat - akkor igenis magyarazattal tartozik mire fol inditotta el a topikot.

"- ha az ügy tényleg komoly akkor úgyis valamely bírói fórumon hivatásos szerv foglalkozik majd érdemben vele.
"

az eddig itt elizabet altal vadkent felhozottakbol kovetkezoen teljesen komolytalan a dolog, en csak azert masztam ra, hogy magyarazza meg, miert mocskolodik.
udv, ny.
 
2001. június 20. szerda, 15:11 144. | filmhu
bözse!

ez a tipikus kákán a csomót keresés...
azért mert valaki elüt egy billentyüt (nézd meg a billentyűzetet az s a d mellett van), az nem azt jelenti, hogy nem írni.
a te hozzászólásaidból azonban világosan kiderült, hogy se nem hejesírni (tessék, itt egy labda lecsaphatod), se nem fogalmazni nem tudsz, csak rágalmazni, vádaskodni alaptalanul...
 
2001. június 20. szerda, 15:05 143. | filmhu
tudod, annyira felhaborit a butasag es a bunkosag kevereke, amit elizabet az utobbi negy-ot napban produkal, hogy ugy dontottem ramaszok egy kicsit. idombol futja, fixdijas internetkapcsolatom van itthon, tehat plusz penzbe sem kerul...

teged nem haborit fel, hogy jon ez a no, elkezd mondani egy hulyeseget, amikor bizonyitjak, hogy nincs igaza, akkor meg elkezdi szisztematikusan tonkretenni sok ember munkajat???
mert ezeket a ragalmakat nem is itt tette kozze eloszor, hanem az mtv honlapjan, olyanok elott, akik elott ez a szajt akar teljesen ismeretlen is lehetett, es mivel alapveto tenyeket ferditett vagy hallgatott el, ezert akar azt is gondolhattak volna, igaza van. ezert en minden olyan forumra utanamegyek, ahol ezt a hazugsagot terjeszti, es tetelesen cafolom allitasait. ha tud valaki olyan forumrol, ahol ezt teszi, kerem irja be ide. koszonom, ny.
 
2001. június 20. szerda, 15:03 142. | filmhu
nem tus, irni = nem tudsz Í -Í irni - tehát írni nem tudsz te sem.
amit te muvelsz, az szandekos tonkretetele sok ember fontos munkajanak sajat reklamozasod celjabol. szegyenletes, minosithetetlen viselkedes. fordulj onmagadba, es barmennyire megterhelo is, GONDOLKODJ EL EGY KICSIT, MIT IS CSINALSZ!!!!
varhato volt, hogy egyszer felbukkan egy idiota, aki majd jol megneheziti mindannyiunk eletet...
Sajnálom ,hogy megzavartam igen "ráérő és magas szinvonalú társalgásotokat".
Ki az Elemér ? Ezt tudjátok? egész normális ember, úgy látom tisztán látja a dolgot .
 
2001. június 20. szerda, 14:59 141. | filmhu
ide irj elizabet, ide irj!!!!
ha tisztelni akarod janischt, akkor ne tedd tonkre a forumat! vagy olvasd el mirol ir, gondolkozz, es akkor szolj hozza, ha erdemben hozza tudsz szolni ahhoz, amit felvet. (ti. janischnak nem a topikok tartalmaval, hanem a magyar film helyzetevel, a kulturkormanyzat folenyeskedesevel van baja, illetve a tgm-i beszaras fogalmaval...)

ennyire buta es aljas legyen valaki...

szalj magadba, es nagyon szegyeld azt, amit most csinalsz

ui: ne lepodj meg, ha kimoderalnak hozzaszolasaidat janisch forumabol. teljesen jogos lenne, hiszen egyaltalan nem rolad szol az a tortenet. ha rolad szolna, janisch, aki egy okos ember, ebbe a forumba irta volna.
 
2001. június 20. szerda, 14:57 140. | filmhu
Látom kimerítően kitárgyaltátok Elisabeth-et.
Értem is de nem is. Láttam a webet is.
amit nem értek , az az ,hogy miért ilyen szívügyetek ez a munka és ez a Nőiszemély ?
 
2001. június 20. szerda, 14:43 139. | filmhu
nem janisch fontos forumaba irom a velemenyemet, mert azt nem ken tonkrevagni. elizabet ismet bizonyitotta, hogy olvasni egyaltalan nem tus, irni is csak mertekkel. ha elolvastatok, amit mas forumokban, illetve itt is produkal, akkor lathatjatok, hogy legkevesbe sem erdekli, mit is ir az elotte szolo. nem ertem hogyan lehet akaratlanul ennyire felreerteni janisch szavait. persze nem is feltetelezem, hogy akaratlanul ertette felre:)))
mellesleg, szerintem bozsenek fogalma sincsen rola, ki az a janisch, nem tudja, hogy mi az a vita, amit velemenyezni kene, nem tudja, hogy TGM irt egy publicisztikat a MaNcsban, amire janisch ott is valaszolt. nekem lehet, lenne velemenyem a temahoz, de janisch itt az alkototarsak velemenyere kivancsi, akik remelem idovel megszolalnak. ha nincsenek beszarva.

elizabet, amit te muvelsz, az szandekos tonkretetele sok ember fontos munkajanak sajat reklamozasod celjabol. szegyenletes, minosithetetlen viselkedes. fordulj onmagadba, es barmennyire megterhelo is, GONDOLKODJ EL EGY KICSIT, MIT IS CSINALSZ!!!!
varhato volt, hogy egyszer felbukkan egy idiota, aki majd jol megneheziti mindannyiunk eletet...
 
2001. június 20. szerda, 14:43 138. | filmhu
ha ti sem értitek miért foglalkoztok vele ?
Megnéztem az szivárvány weboldalát, látom ott is aktívan tevékenykedtek. Kár pedig az oldal érdekesnek látszik (annak ellenére, hogy teli van helyesírási hibával). Majd elolvasom a kérdéses story-t, ha időm engedi (majd ha túl leszek az utolsó szigorlatomon, amely tárgy 1450 oldalt tesz).
Én nem látom értelmét a sok vádaskodásnak. Nem tudom miről szól a történet és azt sem, hogy kinek van igaza. Az viszont biztos : ha még nincs is igaza a szerzőnek akkor sem kéne így rászállni. (pláne ha tényleg igaz, amit ír akkor tényleg nagyon igazságtalan ez a vele szemben) Az azonban biztos :
- ennek így értelme nincsen
- nem tartozik nektek számot adni bizonyítékairól, még ha ő vetette fel a kérdést akkor sem.
- ha az ügy tényleg komoly akkor úgyis valamely bírói fórumon hivatásos szerv foglalkozik majd érdemben vele.
- kár a drága időtöket ezzel pocsékolni, inkább kövessétek az én példámat. Most fáradtan sokórás tanulás után meghallgatok valami jó kis metal albumot (régi Megadeth vagy Metallica) vagy lenyomatok valami jó kis 1000-year-old cool dos game-t, aztán újra a szellemi gyarapodás következik...
Na csá' én már itt sem vagyok.
 
2001. június 20. szerda, 14:28 137. | filmhu
Nézzétek meg, mit írt Erzsi a Janisch Attila által indított "Nem hiszem, hogy nincs véleményetek..." c. topikba, amely a magyar filmszakma kontra Fidesz porblémáját taglalja (úgy tűnik, hogy Elisa kontárkodása után már csak szerette volna taglalni)
 
2001. június 20. szerda, 14:26 136. | filmhu
bözse! inkább ide reagáljál, ahelyett, hogy más témakörü topikokat íránl tele a saját siralmaiddal
tudom, hogy itt vagy, te kis huncut...
 
2001. június 20. szerda, 14:02 135. | filmhu
akkor lassuk szubjektivban:
elizabet/vargacsabane/sellolany/vargadoktor/medveczky/mittomenmegmilyennick plusz b. ferje tigris-koma azzal a nem kevesse meglepo alitassal fogadott minket egy meleg, juniusi napon, hogy am az o "szivarvany" cimu novellajat alnok kezek elloptak, es palyazatot nyertek vele az orttnel. az elkovetoben a filmhu-t velte felfedezni. par onmaganak alanyalo alneves hozzaszolas utan nehanyan elkezdtunk ketelkedesunknek hangot adni, amire ujabb sok alneven kozolt lehulyezes erkezet cimunkre. ezutan tetelesen cafoltuk elizabet allitasait, reszerol ez nem okozott valtozast az ervelesi technikaban, tovabb hangoztatta a mar megcafolt badarsagait, egy kicsit meg buzizott/negerezett is hozza. uj taktika a reszunkrol, kerdeseket fogalmaztunk meg, amikre ha elizabet lett volna szives ertelmesen valaszolni, kiderulhetett volna az igazsag. o ezt nem tette meg. menet ozben kiderult, hogy a filmhu-t nem csak itt, hanem egyeb forumokon is megragalmazta ugyanezzel a hulyeseggel, miutan ott is tetelesen cafoltuk marhasagait, es feltettuk az itt is elhangzo kerdeseket - megsertodott. azota mar megfenyegetett minket rendorsegi foljelentessel is. a konnyebb eigazodas es elizabet valaszanak kicsikarasa erdekeben ujra bemasololm elmebeteg neven futo topiktarsunk osszefoglalo kerdeseit, ha azokat elolvasod, talan jobban atlatod mirol van szo. tehat:

"Az 1. problémád a következő: Beírtad a filmhu keresőgépbe azt, hogy "szivárvány", találati eredményként lehozta neked többek között "A nagy kihívás"-t és a "Kicsi, de erős" c. cikkeket. Ezekre azt állítod, hogy a te történeted első, ill. második felének plágiumai.

"A nagy kihívás" c. cikk (amit a tudósításban elhangzó "Szivárványos tütü tangó" címre hoz ki a keresőgép) egy dokumentumfilmes kerekasztal-beszélgetés (http://www.magyar.film.hu/index.php?at=nevjegy&NevjegyID=1589), míg a "Kicsi, de nagyon erős" tudósítás egy Filmszemlevitáról (http://www.magyar.film.hu/index.php?at=nevjegy&NevjegyID=1842). De ez utóbbi tények már többször is elhangoztak.

1. kérdés: Mennyiben lehet ez a kerekasztal-beszélgetés, ill. ez az újságírói tudósítás a te prózai történetednek a lopott változata? Írd le tételesen mik az egyezések!

2. problémád: Egyeztethetsz ugyanis a két nevezett cikk a megadott URL-címeken továbbra is megtalálható a film.hu eszpresszó rovatának az archívumában.

2. kérdés: Miért állítod mégis, hogy a két nevezett cikket már eltűntették a site-ról?

3. problémád: Az ORTT-nél pályáztak és nyertek a tőled ellopott sztorival (sztorikkal?).

Az ORTT 1999 óta mindössze egyszer - 2000 szeptember 9-én írt ki utoljára filmes pályázatot, millenniumi témakörben (ill. még egyet, kizárólag a főiskolások vizsgafilmjeinek). Ennek eredményeit 2001 áprilisában tették közzé. A nyertesek listáját a filmhun is olvashatod a http://www.magyar.film.hu/index.php?at=nevjegy&NevjegyID=2142 címen. Ezek között se "Szivárvány", se "A nagy kihívás", se "Kicsi,de erős" című nincs.

3. kérdés: Melyik az az ORTT pályázat, amin a te sztoriddal nyertek(kiírás, eredményhirdetés dátuma+témakör,(megjegyzem csak a fent említett pályázat lehetett)), és melyik az a konkrét pályamunka/pályamunkák, amelyek a tőled lopott sztorin épülnek(cím, szerző,gyártó,nyert összeg)?

udv, ny.
154-135  /  174

nka emblema 2012