sex hikaye

Ki látta utoljára a szivárványt ?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. június 14. csütörtök, 11:09

rendezés  


egy oldalon
14-1  /  174


 
2001. június 15. péntek, 16:12 14. | filmhu
ja, tegnap láttam a szivárványt! esett az eső, aztán sütött a nap. NEM KÉNE FELJELENTENI A TERMÉSZETET, NYILVÁNVALÓAN A TE ÖTLETEDET LOPTA EL!
 
2001. június 15. péntek, 16:09 13. | filmhu
te sokalteregóju valaki, figyelj.

"A két oldalt mait említettél az mi ? A sztori legrövidebb váza is min.60oldal.
"

a két oldalt te emlegetted, még sellolany korodban, meg még két másik fikanicken, ezek azok az oldalak, amire mutatott a keresés eredménye. persze nem csoda, hogy már nem emlegeted - végülis bármelyik lama-user hamar rájön, hogy ez mekkora hülyeség. hogy te hány oldalt írtál, azt honnan tudhatnám. nem olvastam, mert NEM JELENT MEG A FILMHUN!
innentől kezdve a stílusod a bátor nyilasházmester/ávósbesugó/III/III-asügynök hazánkra oly jellemző szentháromságának keretein belül mozog. csak a vicc kedvéért próbáld ki a keresést egy nagy keresőrendszeren is, pl. origo-vizsla, vagy a koridor magyar google, és gondolkozz!

a franc az egészbe, teljesen felidegesített ez a hülyeség. gondolkozom azon, hogy feljentsem a Szabót, kezdek rájönni hogy én írtam a napfény ízét, talán még pályáztam is vele ruanda-burundiban.
 
2001. június 15. péntek, 15:09 12. | filmhu
khmm, khmm, akár hogy is kutatom az orttnek nincs és nem is volt forgatókönyv pályázata...
ha volt, mikor volt???
 
2001. június 15. péntek, 14:58 11. | filmhu
hej te sellő!

hol az az "itt" amit emlegetsz??? a fórumban, a filmhu-n, vagy hol? picinkét zavaros a leírásod, kérlek pontosíts.
 
2001. június 15. péntek, 14:50 10. | filmhu
én őszintén szólva képtelen vagyok felfogni, hogy tulajdonképpen miről szól ez a topic?Úgy az ötödik-hatodik hozzászólásra kiderült számomra miről is beszél sellőlány és rengeteg alteregoja - de hogyha ezt komolyan gondolják, amivel itt vagdalkoznak, akkor itt egy olyan irracionális logikára építő "gyülekezet"ről van szó, amely logika csak a súlyosan darabjaira hullani látszó elme működésére jellemző - mit mást is mondhatnék még: nagyfokú jobbulást kívánok neked gyönyörű skizolány!
 
2001. június 15. péntek, 14:39 9. | filmhu
Egykedvű Nyomozó ,Ne légy egykedvű , hisz nem tudom ,hogy pontosan mely ponton nyúlták le , de az biztos,hogy a film.hu.Kft. nem egészen tiszta már ezen ügyben.
Meg lesznek idézve : Kressz László ügyv.ig.Aki a két alkalmi címeres névjegyes faxot letagadta, majd 1 km.es telefonszámla keretein belül a beszélgetéseket a beszélgetést megörökít gombbal megörökítettem.A faxlista ki lett nyomtatva !
Úgy filmszakmában : Szilágyi Nórát kértem meg ,hogy ossza ki kritika végett mert szeretném ha lenne belőle egy dokumentumfilm. A két oldalt mait említettél az mi ? A sztori legrövidebb váza is min.60oldal.
Az ORTT már egy külön ügy , mivel írásos bejelentésre már egy teljes hónapja ""szxrnxak felelni"- Nahimi Péter Úr elveszett A Kabinettfőnök nem ér rá ???
Ez a kategória ami a bűncselekmény . Ha nem lenne igaz , amit ORTT számára leírtam , akkor már régen írtak volna :" hölgyem , fáradjon be , győződjön meg a....)*
Ejnye ejnye ??? Még lopni sem tudnak manapság ? Még van természetsen köztes bizonyíték is de én lennék a világ hülyéje , ha ez ide kiírnám a fórumra !
Üdv:Elisabeth
 
2001. június 15. péntek, 13:04 8. | filmhu
namosterremitmondjak? Gondolom a bizonyítékaitokat a bíróságnak tartogatjátok, én meg csak arra az elemi logikára építhettem, hogy olvastam a két cikket, és hát egyik sem tünt forgatókönyvnek. ha mésgis, akkor nagyon dokumentarista jellegű a cucc, plusz filmként szerintem elég szar is lenne :))
persze, nem kétlem, én is meglepődnék, ha egy könyvem mondataira mindig ugyanaz az egy (hoppá, hát nem is kettő?) oldal jönne be. akkor talán fognám, és alaposan elolvasnám. És megpróbálnék az összesküvés-elméletnél gyakorlatiasabb dolgot kitalálni. például megnézném, ki nyert pályázatot a forgatókönyvemmel. és ha nincsen köztük olyan, aki szerepel a szájton, akkor abbahagynám a baszogatást. Mert ez nagyon rosszízű, amit itt csináltok. Koncepciós, sértett vagdalkozás. ha ez bírósági ügy, akkor döntsön a bíró.
 
2001. június 15. péntek, 12:46 7. | filmhu
Mr. Ej, hej nyomozó ,
Jelneleg egy emberhalmaz tanú van , Akiket elisabeth kért meg,hogy komtroll alá vonják az itt tapasztalt érdekes-egyértemű elő nem fordulható véletleneket.
Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben , sem én sem Ön , hogy kimondjuk ,hogy KI az aki allopta. A rövid lényeg , hogy a forgalmi utját bizonyítani tudjuk a történetnek, és ez a lényeg ! Én is azt tudom mondani, hogy :"nyugtával !!-dícsérjed a napot !
Nyomozati alak : kérdés:
- előfordulhat-e, hogy egy családban 6 tag van , ezek közül egy ügyvéd egy büntetőbíró és a családtagok , valamint a baráti kőr stilusa magas intellektusra utaló jelei egyformán nivelláltak ?
Dr. Varga
 
2001. június 15. péntek, 12:33 6. | filmhu
Nagyon örülök ,hogy Te ismersz olyan programozási rendszert, melynél 16,20 de akár több fix tőmondatra is ugyan az, az egyetlen lap jelenik meg ?
Nem tudom ki nyúlta le , de ""BIZTOS HOGY ITT VOLT UTOLJÁRA !"
Üdvöm nyomzóiroda , már Budapsten dolgozik az ügyvédem ,akit a Te Főnök adott !
Nem szerzői jogvitával , hanem büntetőperrel kezdünk , mivel a programozók és a sok észrevételező egyhangúlag kívánják elmondják ,hogy pontosan itt , és mit láttak és tapasztaltak ! Nyugtával dícsérjed a napot próbáld megismerni a meggyőződés , tömeg-ismeret , tömeg-észrevétel , per ., büntetőeljárás és jogviták fogalmat,-miellőtt felcsapsz tömeges bírónak. Remélem elég felkészült vagy ehhez mint erkölcsileg , mint jogilag ? Üdvözlettel :elisabeth
 
2001. június 14. csütörtök, 12:59 5. | filmhu
folytattam egy kis nyomozást, beírtam a keresőgépbe hogy "szivárvány" és rájöttem, hogy a jancsó nyúlta le a sztorit :DDD
figyelj, a keresőrendszerek sajátossága, hogy ha egy adott szövegben megjelenik a keresett szó - bármilyen kontextusban - akkor az találatként megjelenik. így még az is előfordulhat, hogy több, a könyvedben megjelenő szóra kiadja találatként. gondolom magyarul írtad a műved, tehát elég nagy az esélye az azonos kifejezéseknek. én pl most elolvastam a kicsi, de nagyon erőst és a nagy kihívást, és az egyikben sem találtam semmi forgatókönyvszerűt. az egyik egy szemlevita beszámolója, a másik egy kerekasztalbeszélgetés. passzé, mondják erre a vívásban.
 
2001. június 14. csütörtök, 12:30 4. | filmhu
hányszor fogod még különböző neveken beírni ugyanazt a szöveget? legalább a stíluson változtass! olyan vicces azt olvasni, hogy hárman is milyen címre pontosan emlékeztek két cikkre, ráadásul hárman is programozási hibának mondjátok a keresőgép találatát - beírtam a szöveget, és kiadta, ez de ciki.

tehát, sellőlány, ha már forgatókönyvet plagizáltak tőled, akkor legalább jobban váltogass karaktereket, mert ez a három tök ugyanolyan. és ez blama.
 
2001. június 14. csütörtök, 12:24 3. | filmhu
Szia *Sellőlány ! Ez ám a meglepetés ! Egyébként valóban itt járt utoljára a weboldaladnak megfelelő két sztori 1. a kicsi de erős 2. a nagy kihívás formájában.
Méég eleinte programozási hiba is esett a kezdet-kezdetén , mivel jellegzetes szövegrészleteidre is előjött mindig keresőgéppel ugyan ez a lap ! Sokan mosolyogtunk ezen a különös tolvajláson ! az ORTT.-ben voltál már ? Tudod ,hogy várnak ?
Nyugi , vissza tudod szerezni , ennél is drágább volt már az életed ! Üdv:Kollega*
 
2001. június 14. csütörtök, 11:14 2. | filmhu
Igen ! Ez valóban itt volt. Sőt az év elején programozási hibaként a sztorid jellegzetes tőmondataira is megjelent ugyan ez az oldal !!!
A Krirtikát Schiffer, Kisfaludy és még egy harmadik név mondta ? így emlékszem , még januárban láttam !
Üdv:Csiszi
 
2001. június 14. csütörtök, 11:09 1. | filmhu
Kedves Olvasóm ! Írtam egy SZIVÁRVÁNY NEVű SZTORIT. Itt láttam utoljára . Kérlek , ha találkoztál ezzel írj : elet9@freemail.hu
A szorit kiosztottam kritikához 2000 novemberében. Válasz nem érkezett - véletlenül írtam be itt a keresőgépbe :szivárvány ! Nagy valószínűséggel itt járt utoljára a törtlénet, mielőtt az ORTT.-ben forgatókönyv formájában pályáztak és nyeretek vele - ami az én életem az én történetem.
1. a kicsi de erős 2. nagy kihívás
Az eredeti weboldal : szivarvany.fw.hu
Aki még találkozott ezzel , kérlek írjatok ! Üdvözlettel :*sellőlány
14-1  /  174

nka emblema 2012